genna
Fanka BB :)
Lawendowy gratuluje AMH
mam nadzieje ze sie nie uplasował tą wodą
blue 3mam kciuki za kłucie
miłego dnia dziewuszki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nie...wizyta przed wizytą kwalifikacyjną jest płatna-sama wizyta kwalifikacyjna nie jest płatna i to czytałam też na stronie MZ.
sama za wizytę kwalifikacyjną nie płaciłam..powiedziano mi tylko ze gdybym sie nie zakwalifikowała to musiałabym wtedy uiścić opłatę.
Agusiapiela- we wtorek na bank nie dowiesz się ile jest jajcówza wczesnie
ja po 3 dniu mialam chyba 3 małe...dopiero po 10dniu stymulacji mozna było oględnie coś okresclić..bo w 6 dniu stymulacji miałam juz chyba 8-9 pęcholi..ale nadal małe...a w 11d stymulacji juz było wiadomo ze pęcherzyki są dobrej wielkości...
a ja dziś też pierwszy zastrzyk gonapeptylu![]()
nie...wizyta przed wizytą kwalifikacyjną jest płatna-sama wizyta kwalifikacyjna nie jest płatna i to czytałam też na stronie MZ.
sama za wizytę kwalifikacyjną nie płaciłam..powiedziano mi tylko ze gdybym sie nie zakwalifikowała to musiałabym wtedy uiścić opłatę.
jeśli moge to będę Was śledziła i trzymała kciuki &&&&&&&

Lawendowy...wszędzie gdzie czytam jest napisane ze płatna jest wizyta KONSULTACYJNA(PRZED WIZYTĄ KWALIFIKACYJNĄ). szukam tego linku.jak znajdę-wrzucę
gdzies kiedys znalazlam taką tabelkę...
było tam napisane ile wizyt jest w dofinansowaniu...
moze dziewczyny kojarzycie tą tabelę?