reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy dziękuje bardzo ze to wkleilaś, bardzo ciekawe, ja jutro mam wizytę więc dowiem sie co dalej, ale zapewnie z tego co napisałas, w 16 dniu zacznę, zresztą nam ginek mowil ze on moze juz w 16 zacząć :)

Ostatnia edycja:
reklama
Genna, a o której masz wizytę??? Może się zobaczymy w poczekalni?!
Na 10:30 :) a t jutro tez idziesz? Lawinowy a powiedz mi czy ty bralas od 16 dc decapeptyl czy cos takiego? Jeżeli tak to czy musiałam byc tego nią w klinice by cos sprawdzic czy coś? Bo u mnie wypada to za tydzień w czwartek, po pierwsze świetne , po drugie średni chce mi sie jechać 200 km na chwilke

Genna, to wchodzisz po mnie :-D, bo ja mam na 10:00
Nie muszę brać antagonistów, wyciszających przysadkę, bo u mnie nie ma czego wyciszać.
Jutro się wypytaj doktorka, czy musisz koniecznie przyjeżdżać. Bo jeśli trzeba będzie zrobić badanie, to przecież możesz zrobić je u siebie, a wynik wysłać mailem do kliniki.

reklama
Kwiatuszek, wynik masz prawidłowy i nie masz się czym denerować. Zakres normy jest od 0,4 do 4,0 mU/l.
Ja mam śladowe ilości, bo nie mam przysadki, więc do mnie nie porównuj.

Do góry