reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ale się dziś tu dzieje
No no no
Za dzisiejsze transferki 3mam kciuki!
Ale posypią się piękne bety!
A plasterki przyklejone?
Bo ja dziś sobie zakupiłam takie ładne hello kitty na dziewczynkę :p

reklama
Dani sprawdziłam receptę - lutke mam pełnopłatną. W październiku też miałam receptę bez zniżki

Kasik skoro mam tak mało lutki to będę brała 3 ale tylko na noc, bo na więcej mi nie styknie

Anuszka ja plasterków niet choć to w sumie słodka tradycja :-) Ja jestem taki buntownik i moje motto życiowe to: przesądy światło ćmiące... No jedno z wielu mott ;-) za to korzystam z paska Św Dominika, który wiem że dla innych może być śmieszny no ale tacy już jesteśmy, że chwytamy się tego co przynosi nam nadzieje :-)

Dobranoc :-)

Plasterka nie kupilam

Smerfetka bylam w klinice o 13:30 i chyba ciebie i twojego eMka widzialam jak wychodziliscie z pokoju,,teraz zjarzylam jak powiiedzialas o opoznieniu ;) my siedzielismy na korytarzu kolo wc (lysy i ruda) ;)
Transfer mielismy szybciej bo 13:40 robil dr Sliwa i obylo sie bez komplikacji, a czemu u ciebie takie wyszlo? Co sie stalo?

Jesli chodzi o lutka to musi chyba byc refundowany skoro ja kupiłam za 3 zł ,i widac nie potrzebnie bo jadę na lutinusie ..

Ilka, przepraszam zapomniałam, w której klinice Ty jesteś? Zawsze masz lutka refundowanego. Mi wyszło, ze oprócz leków do stymulacji poszło prawie kolejne 400 na lutka.

reklama
Do góry