reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna jak coś tylko będziesz wiedziała to dawaj znać co u Was. Mnie możesz wpisać na listę Darka85, InviMed Wrocław, Punkcja 23.09, Transfer prawdopodobnie 25.09
Wyhodowałam 17 pęcherzyków, na lewym 5 na prawym 12 endo 8,5mm, w poniedziałek punkcja. Oby coś z tych pęcherzyków się wybrało i zapłodniło...
Smerfeta mi też rosły jak szalone przy antykach, ale już po odstawieniu przestały:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Genna ja też mooocno trzymam kciuki, tańczę, skaczę i tuptam jednocześnie za Twoją wysoką betkę :-):-):-) Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści.

A tak swoją drogą dziewczyny, to ja przez Was nerwicy się nabawię. Za każdym razem jak jest jakaś akcja z serii: transfer, punkcja a już najbardziej czekanie na betę, to pomomo, że nie dotyczy to mnie, to jestem strasznie podenerwowana tym faktem i co chwilę siedzę na forum i czekam na dobre wieści od Was. Ech, niech to wszystko już się kończy i niech już będą same ciężaróweczki z nas wszystkich :tak:

Dziewczynki moje kochane dziękuje za kciukasy i tańce,bardzo to milutkim jak wiesz ze ktos 3ma kciuki za ciebie, wiec juz możecie je puścić, tak jak sie spodziewalam beta negatywna, dzisiaj nawet niższa niż w czwartek bo <0,1 , odstawilam leki i tyle, fajnie było byc chociaz przez cywilne w ciazy bo mąż skakał dookoła mnie jak nigdy aż wkurzajace to było w pewnym momencie:) jestem spokojna, poplakalam chwilke wczoraj jak dowiedziałam sie ze nie mam śnieżynek i to była dla mnie najgorsza wiadomość , ze nie mam po kogo wrócić, dzisiaj mąz mnie przytulil i lezka poleciala, ale 3mam sie, to poprostu nie byl czas na nas, nasza kruszynka czeka na odpowiedni czas:) teraz zbieramy pieniążki na kolejne podejście, zmieniamy tez klinike , bo jak doktorek odszedł to nie ma tam juz nikogo kompetentnego, dzwonilam do gazety jak wyglada przeniesienie w programie ale recepcja nic nie wie, jestem umówioną do Wojcika na października i dowiem sie co i jak, w poniedziałek biorę ksero dokumentów z kliniki i mam dostac tez raport od embriologa . Kochane teraz za was 3mam kciuki i pozostanę z wami jeszcze troszkę jeżeli pozwolicie:)
Jeszcze raz wam dziękuje moje kochane za wsparcie.

Genna kochana! Bardzo mi przykro, do ostatniej chwili miałam nadzieję że się uda. Tule mocno! Pozostaje runda druga! I trzymam kciuki byś mogła szybko przenieść się do gamety i aby druga runda była zwycięska

reklama
Do góry