reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla po cichaczu przeszłaś całą procedurę, kciukasy za powodzenie. Może się minęłyśmy wczoraj w Invikcie? Ja kręciłam się tam od 15:45 do 20 :-) Powiedz mi kto Ci robił punkcję a kto transfer. Dokupiłaś weryfikację? A wzięłaś może akupunkturę?

reklama
genna a przypomnij mi do którego doktorka chodzisz w gamecie...bo mnie z tym urlopem przeraziłaś trochę - mam mieć transfer u dr Cz w następnym cyklu, na wizytę miała się umówić tak na 12 dzień a to wypadnie jakoś tak 2 - 4 marca... i teraz mam nadzieję że ty do innego doktorka chodzisz...
pozdrawiam wszystkie koleżanki i kciuki pięknie za wszystkie trzymam:)

Byliśmy wczoraj na wizycie i dr zadowolony z badan E2i PRL i powiedział, że jest dobrze zrobił usg i wtedy wypisał receptę na Fostimon 150j (od wczoraj do 7.02), (8.02) mam wziąć 75j Fostimon i 75j Menopur, (9-11.02) Menopur 150j
i wtedy 11.02 podglądanko jak tam wszystko rosnie
icon_wink.gif

Także pani położna powiedziała mi i pokazała jak to wszystko wstrzykiwać
icon_mrgreen.gif

o 19tej wiz. anestezjologiem i wszystko dobrze tylko właśnie powiedział że mam poniżej normy żelazo.

dziękuje za kciuki
a2.gif
ale prosze nie puszczać!

Wooow wysłałem sms do dr tak kontrolnie z pytaniem czy mamy się umawiać na jakąś wizytę i badania ... iiii oddzwonił jutro mamy być na 18:20 na wizycie. Zleci badania i możemy zaczynać! Jestem w szoku :D
super!!! to odpalam :) byłam wczoraj u niego i miał dobry humor ;)

Ostatnia edycja:
Karusia28 ale masz wenę, perfekcyjna Pani domu :)
Kciuki za transfer

Anulla28 faktycznie się ukrywałaś ;) Kciuki aby maluszek znalazł sobie miejsce i z Tobą został

Montana kciuki za piekną betkę :tak:

Magda 7891 gratuluję, warto trzymać rękę na pulsie ;-)

ema51 ja jestem u dr. Cz. byłam wczoraj i 15.02 mam wizytę a w kolejnym tygodniu transfer - nic nie mówił o urlopie, poza tym w miniony poniedziałek właśnie wrócił z urlopu więc chyba się na kolejny nie wybiera :-D

Dziewczyny, ja jestem już po rozmowie z dr. - ulżyło mi bardzo :tak: Wszytko sobie wyjaśniliśmy i mocno odbudowałam swoje zaufanie i do lekarza i do tego że się uda :tak: Czasami czytając różne opinie, również na forum, można popaść w skrajności, ja postanowiłam zaufać wszystkiemu co wyjaśnił mi wczoraj dr. - nie będę się rozpisywać nt. szczegółów bo mam wrażenie że jego podejście jest inne niż wielu lekarzy/Klinik i mogło by być lekko dyskusyjne ;-).

Ostatecznie więc na razie nie robię żadnych badań poza weryfikacją PRG po transferze. 15.02 mam wizytę, mam nadzieję że endo tym razem będzie ładne i transfer odbędzie się 5 dni później :tak:

AniaM81 oby dzisiaj też miał dobry humor ;)
Strasznie się stresuję i cieszę jednocześnie, że nie będziemy czekać bezczynnie do maja :-)

_Infinity_ super, że wszystkie wątpliwości wyjaśniłaś z dr. Trzymam kciuki żeby się udało ;)

Ostatnia edycja:
genna a przypomnij mi do którego doktorka chodzisz w gamecie...bo mnie z tym urlopem przeraziłaś trochę - mam mieć transfer u dr Cz w następnym cyklu, na wizytę miała się umówić tak na 12 dzień a to wypadnie jakoś tak 2 - 4 marca... i teraz mam nadzieję że ty do innego doktorka chodzisz...
pozdrawiam wszystkie koleżanki i kciuki pięknie za wszystkie trzymam:)

ema spokojnie ja jestem u dr W , coś często urlopuje ostatnio ten dr :/
Magda ale szybko poszło, ciekawa jestem jak to jest ty byłaś w grudniu i już zaczynasz a ja byłam w październiku i jeszcze nie :( , 3 mam kciuki za dzisiejszą wizytę :)

genna faktycznie ta cała kolejka jest bardzo zastanawiająca :confused:
Chyba każdy lekarz układa sobie pacjentki po swojemu bo innego wytłumaczenia nie ma.

no właśnie ciekawa jestem, więc po co ta lista? hmmmmm mam no iadzieje ze jak pojade w marcu to dostanę już gonapeptyl , akurat będzie czas,a na antykach i tak już będę, a jak nie to wścieknę się na tego lekarza bo tak mnie zwodzi, kazał mi już przyjechać w grudniu a potem odesłał mnie z niczym :/ nie mam czasu jeździć 200 km po nic

Kochane ja już z maleństwem w domku :) Było dziś pięknie. Zdecydowanie lepiej niż za pierwszym razem. Pewnie dlatego że wiedzieliśmy czego się spodziewać.
zanim doktor po nas wyszedł - wyszła od niego para , której się udało. Zachwalali go ile tylko można, co wprawiło nas w pozytywny nastrój. Po wejściu do doktora , przeszliśmy zobaczyć dwa nasze najlepsze maleństwa. Zdecydowano , że dostaniemy malucha 8A :) Sam transfer przebiegał bardzo spokojnie i wg. doktora poszło gładziutko. Po raz pierwszy miałam robiony transfer przy użyciu USG. Jak zobaczyłam małego kropka w mej macicy- tak jakoś błogo mi się zrobiło :)
poleżałam potem ok 20 min i do domciu:) Teraz odpoczywam, choć doktor powiedział by zachowywać się oczywiście normalnie.
17.02 test...
Oby kropek został z nami :)

reklama
Do góry