reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta ja po kilku dniach przyjmowania luteiny dowcipnie dostałam takiego podraznienia, ze nie mogłam normalnie siedzieć. Tam w środku strasznie mnie wszystko szczupalo. Polecam Ci kup sobie coś takiego: Vitagyn C, globulki, dopochwowe, 10 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Co prawda ja miałam nie w postaci globulek tylko kremu z aplikatorem, bo krem jakos do mnie bardzirj przemawia. Ale nA prawdę rewelacja na takie dolegliwości. Z każdym dniem było o niebo lepiej a po 3-4 dniach wszystko przeszło.

Edit: znalazłam, ten kremik miałam Vitagyn C, krem dopochwowy, 30 g - Portal Dbam o Zdrowie

Ostatnia edycja:
reklama
Nika a Ty nie robiłaś bety od 15 dpt? Uzupełniam swoje statystyki i brakuje mi danych. Miałaś 2 2-dniowe zarodki podane a jakiej klasy?

KasiaMakaronik o której będziesz miała wyniki?

Kasik miałam podane dwa 2-dniowe zarodki klasy 4A i 4B. A moja betka: 11dpt-17,76; 13dpt-24,43; 15dpt-48,88; 18dpt-282,78; 20dpt-765,76
Dzisiaj jest 25 dpt, wieczorem mam lekarza, więc powtorzylam bete i progesyrron, czekam na wyniki.

Rano mi sie trochę zepsuł humor bo dostałam takiego jasno brązowego plamienia, o tyle dobrze ze bez krwi. Czekam do wieczora co lekarz powie....

MagdaM ja tak miałam że lekarz powiedział że dobrze byśmy zrobili badania które wymieniłaś. Może faktycznie zróbcie to w UCK w Gdańsku bo w Gamecie za ten komplet dla mnie zapłaciłam 160 zł

Nika to chyba będzie super preparat, dzięki!!!

Kasik nie przepraszaj, mówiłam że kupiłam dzień wcześniej test. Dzięki za wiarę, wszystko okaże się już jutro ;-)

Wszystkim Wam dzięki za wiarę, może Wasza wiara wszystko jeszcze uratuje ;-)

Dani my z M mamy konflikt serologiczny ale dostałam szczepionkę po ciąży to może już mam ok? :-/

Ania juz Ci gratulowałam na boćku ale tu nie zaszkodzi pogratulować jeszcze raz :tak: mam nadzieje ze beta wtorkowa pokaże ogromny wynik ;-)

reklama
Kasiu nam to się przytrafiło cały czas stres i pod górkę ale główka do góry będzie dobrze musi być :tak: Pamiętasz mówiłaś mi w sobotę nie stresuj fasolki bo to źle na nią wpływa dzisiaj ja CI to powtarzam . Pani doktor zadzwoni wszystko Ci wyjaśni . Trzymaj się kochana i jedź na te zakupy nie będziesz przynajmniej siedzieć i się zamartwiać. Buziaki

Do góry