reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Marzec:
07.03.2014 anuszka: drugie podglądanko
08.03.2014 ema51 criotransfer - będzie piękny prezencik na dzień kobiet :tak:
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna

reklama
Dziewczyny
Oddalam krew i debrałam wynik estradiolu z 4.03
Jest 541.1 pmol/l
lub jedn.tradyc. 147.72 pg/ml
A nie jak pisałam wcześniej. Przypomne że to po 4dniach stymulacji i przy 7-8 pęcherzykach
Co myślicie?
Teraz czekanie na wizytę :-(

Dzięki Montana, zadzwonię do tego Opola.

nika 2000 ale prywatnie będę szła w innej klinice. Czemu nie mogę? Bo ja z Polmedisu jestem zadowolona, tylko oni nie mają refundacji. Wiec będę sie leczyć prywatnie dalej, a w kolejce stać do programu refundacji. Oni nawet nie musza o sobie nawzajem wiedzieć. Przecież to moja prywatna sprawa na co pieniądze wydaje czekając rok na zabieg.

Agaawa nie wiem jak to działa, jak oni to kontrolują, ale jest to odgornie narzucone, ze nie mozna podchofzic prywatnie do ivf w czasie udziału w programie.
Pogram ma pewne wytyczne, do których sie zobowiazujemy przystępując do niego.

Ostatnia edycja:
Strasznie dziwne to jest ze nie mogę sobie podchodzić do InVitro prywatnie w międzyczasie. Przecież podatki płace takie same jak inni. No ale nie ma co sie przejmować.

Poszłam za ciosem i zadzwoniłam do Opola. Umowilam wizyte zaraz po moim urlopie 18- tego na 11 do dr Niemczyka. I pani powiedziała, ze tam nie ma kolejek. Szok! Ale jestem podkręcona:))

MARZEC:

07.03.2014 anuszka: drugie podglądanko
08.03.2014 ema51 criotransfer - będzie piękny prezencik na dzień kobiet :tak:
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole

Widzisz Agaawa mówiłam że w Opolu nie ma kolejek :-)... A co do prywatnego podchodzenia do in vitro to tak jak piszą dziewczyny, niestety nie mozna jak się zakwalifikujesz do programu.
Anuszka kciukaskyy na podglądanku &&&&&&& ;-)

reklama
agaawa podpisujesz regulamin a tam ze nie można się leczyć prywatnie w czasie trwania programu :) o i wiele innych rzeczy...zalecam dobrze przezytać. Jestem też na innym forum i tam dziwczyny podchodzące z opola nie czytały nic co dostały z podniecenia i teraz chcą skarżyć klinikę...bo nie wiedziały pewnych rzeczy. Dwa ze klinika w opolu niestety nie zawsze trzyma się regulaminu..musisz tego bardzo mocno dopilnowac...

Do góry