reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Medalikara a kiedy weselicho? Jak dobrze pójdzie to będziemy miały ivf w podobnym terminie. Z moich obliczeń wynika, że powinnam zacząć stymulację około 22-24 maja:-) Ale wiadomo co Bóg robi z naszymi planami więc mocno się nie przywiązuję do tej daty ;-)

reklama
hej dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki :) A ja mam miesiąc przerwy. okazało się że moje kiepskie samopoczucie to hiperka :( czuje sie fatalnie . mam nadzieje że szybko minie bo juz z tydzien jak sie zaczeło. :confused:
czy to mogło być przyczyną niepowodzenia ???? :mad:

Ostatnia edycja:
hej...
czekam na info od kasimakaronik...
zauważyłam że z tabelki wypadłam... ogólnie czuję się jakoś przybita - chyba przez to wietrzysko...
powiedzcie mi czy przed betą powinnam się jakoś inaczej czuć...w sensie objawów?? bo beta jutro a ja taka jakaś bez wiary od wczoraj juz w ogóle...
może przez to że od męża wróciłam i tak sama w domu przesiaduję... ech...byle do jutra dotrwać jakoś...

ewelina... ja też miałam lekką hiperkę, przez co transferu w ogóle nie miałam...dopiero teraz, życzę szybkiego powrotu do formy...z tego co pamiętam z rad koleżanek dużo wody i białka:)

Ostatnia edycja:
MARZEC:

17.03.2014 Anulla wizyta
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
17.03.2014 KasiaMakaronik wizyta

18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ema51 wysoka beta
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
18.03.2014 basia-krk transfer...
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
26.03.2014 Tajger histeroskopia
27.03.2014 anuszka wysoka beta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

KWIECIEŃ:

14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
dzieki ema mam nadzieje ze szybko minie bo samopoczucie bardzo kiepskie w pracy wszystko leci z rak wogole nie mam sily i wszystko mnie boli.
Trzymam kciuki za ciebie :rolleyes:

ja slyszalam ze hiperka to cudowny stan dla dzieciakow - bo maja odpowiednie srodowisko...
a dziewczyny kiedy wy robilyscie weryfikacje? ja mam jedna bete gratis programowa 31 marca

ja na karcie do transferu mam napisane zeby nie uzywac perfum. a dziewczyny tyu pisaly zeby myslo tez szare kupic, podobno dzieciaki nie lubia zapachow.
ale ja poprzednio mialam perfumy i zapachowy zel do mycia i sie udalo. wiec teraz to juz takie wydziwianie, ze moze pomoge. boje sie cholernie

reklama
Do góry