reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska ty juz nie masz kropusia tylko małego człowieczka przecież tam wszystko widać :) rączki nóżki, główka :) uwielbiam te wasze zdjęcia , szczególne te po długiej walce :) a ja dzisiaj miałam zachciankę ktora oczywiście zemściła sie na mnie i siedzę nad wielkim uchem :/

reklama
Chipsy cebulowe a na koniec milkshake truskawkowy, a chipsy były taaaaakie pyszne :) zjadłam dosłownie garść bo resztę moj stary przejął :p myśle ze ten Shake tak zadziałał bo to mleczne a jak tak reaguje na wszystko co z mlekiem :/

Kasik zazdroszczę ci obiadków pod nos :) ja chodzę często do zaprzyjazniono bistro jak jestem w miesiace , jak Mam na cos ochotę a nie bardzo chce mi sie robić bo zazwyczaj moj nie chce tego jesc, a Przygotowanie posiłku dla mnie to udręka , zazwyczaj idę na rosół tzn wodę, łososia z grilla, naleśniki, leniwe pierogi a nawet ostatnio byłam na jajecznicy z szyneczką i buleczką z masłem i wlasnie to masło sie zemściło , ale pyszne było przez chwile, bo ileż mozna jesc chleb z pasztetem ?!?! Dzisiaj nawet skubalam szynkę , mięsa na obiad jakos w ogóle nie ruszę bleeeee bo i tak wczoraj na wadze juz -5 kg z kawałkiem , ale jak zmuszam sie do jedzenia to wiecej wymiotuje

Ostatnia edycja:
WRZESIEŃ:

18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
18.09.2014 Hania wizyta
18.09.2014 Agaawa wizyta

19.09.2014 Raptus transfer
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Anulla wizyta serduszkowa
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
30.09.2014 Medalikara wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
01.10.2014 Montana wizyta w klinice USG połówkowe
02.10.2014 Kotuska USG prenatalne
03.10.2014 Olusia badania prenatalne
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
08.10.2014 Medalikara prenatalne
08.10.2014 Kotuska wizyta u gina prowadzącego
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta
17.10.2014 Agaawa USG połówkowe
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
27.10.2014 Syllka badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie dziewczynki:)
u mnie mała poprawka, bo wizyta nie- pęcherzykowa, omawiająca termin możliwości podejścia do trzeciej...ostatniej stymulacji...niestety...na ostatniej wizycie lekarz mówił coś że jest kolejka..załamka, ale trudno, pewnie będzie trzeba poczekać. ja bym chciała podejść grudzień/styczeń, ale podejrzewam, że znowu będzie to trwało do wiosny...teoretycznie teraz powinno być inaczej, gdyż ostatnio zmieniałam klinikę, więc leciałam na koniec kolejki, teraz to chyba powinni mieć 2, dla nowych uczestników i weteranów;) ale dowiem się wszystkiego dzisiaj w klinice.

Kotuśka, śliczniutki ten Twój kropuś:)

pozdrowienia dla Was wszystkich

Kotuska dzidzia piekniutki! Pewnie do mamy podobny:))

ja ja mam wizyte dopiero na 13.30, a juz sie nie moge doczekać. Niech ten czas szybko leci.

Sciskam Was wszystkie! Milego dnia.

reklama
Do góry