reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW87 to 12 dpt wiec powinna byc duzo wyższa ,moim zdaniem juz spada ,bo zrobiłam test ciążowy i tym razem nic nie pokazało :( wiec pewnie była wyższa i spada ..

reklama
Niestety juz wykorzystaliśmy wszystkie maluchy :( przenosimy sie do Invikty do Gdańska i trzeba bedzie zacząć od nowa wszystko , w sumie tylko to mnie jakos jeszcze uspakaja ,moja dr kazała mi powtórzyć bete za dwa dni ,ale moge dopiero w poniedziałek bo nieczynne w sobotę ,wiec do tego czasu moze @ dostane juz ..
A jak to jest jak sie nie udało z @ dostane normalnie czy moze sie opóźnić ?

Ilka, kurczę, przykro mi. Ale jeszcze potrzymam kciuki za powtórkę bety. Fajnie by było jakbyś mile się zaskoczyła i beta była duuużo wyższa :) Czas oczekiwania przed Tobą, więc trzymaj się.

Ilka-a, kurcze było tak blisko :-( Wiem co czujesz, ja miałam już 6 transferow i tylko dwa razy "coś" się zadzialo na chwilę :-( Ale dobrze, że masz plan działania i jeszcze szanse na rządowe ivf. Mimo wszystko, powtórz betę.

Mam jeszcze dwa podejścia ,ale to juz w Invikcie bede .
DW87 a jak jest z miesiączka pózniej ,bo planowo powinnam dostac w sobotę i zastanawiam sie czy od razu dostane jak zawsze czy dopiero jak odstawię luteinę ?
Dziewczyny z Invikty w Gdańsku orientujecie sie jakie sa kolejki ?
Maz mnie cały czas pociesza i jak mnie przytula to jeszcze bardziej sie rozklejam i rycze . Dobrze ,ze przynajmniej on tym razem przyjął to " na klatę " i mnie wspiera ;)

reklama
Jutro trzymamy kciuki za piękne widoki na usg EwciaK30 !!!!

Kalendarz

LUTY

14 - Madziula87 - wizyta przed crio
16 - ilka_a - II badanie bety - CUDZIE zdarz się :)
16 - Olusia7982 - podglądanie maluszków
16 - DW87 - podglądanie kurnika
16 - Hess - kontrola torbieli
17 - Hess - wizyta u genetyka z wynikami badań
17 - KATE23 - wizyta przed crio
19 - enni - wizyta przed stymulacją
21 - EwciaK30 - USG u gina prowadzącego (12 tc)
25 - basia-krk - histeroskopia
25 - osa87 - wizyta przed stymulacją

Ostatnia edycja:
Do góry