reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Marcysia, gratuluję pięknych widoków:) na pewno łezka w oku się zakręciła:) rośnijcie zdrowo!

Hess, jak Twoje przeziębienie? mam nadzieję, że już CI lepiej, a jeśli nie, to zdecydujesz się na kilka dni L4?

Kasia, kciuki jutro:) niech jutrzejsza data będzie dobrą wróżbą ;)

Enni, lekarka spoko:0 konkretna, rzeczowa, sympatyczna. odpowiada mi:) myślę, że gdy poznamy się bliżej, będzie jeszcze lepiej :)

reklama
Hess możesz mnie zapisać na 25 czerwca spotkanie z maluszkiem :-) już się nie mogę doczekać , tym bardziej ,że jest szansa na poznanie płci mojego maleństwa ...

Kasia Makaronik kciuki za pomyślny przebieg wizyty :-)

Madziulka Rz - ale ten czas leci, mam nadzieje, ze juz się dowiesz czy to synek czy córeczka.

anika11 - miałam pogorszenie w sobotę, ale dziś jest lepiej. Przelezalam weekend w łóżku i jakoś teraz w miarę się czuje, nie licząc samopoczucia do dupy od @. :D

Marcysiu gratuluję z calego serca:) rosnijcie nam zdrowo! Takie informacje są najlepsze na swiecie!

Hess kuruj sie nam kochana! Ciesze sie ze wylezalas to chorobsko:) teraz musi byc juz dobrze:)
Bedziemy niezła bandą razem z KasiaM, bo do mnie dzisiaj tez @ zawitala:) jutro umawiam sie na wizyte. Na 10 albo 11.06.

Marcysia gratuluje serduszka ;-) i pieknych widokow ;-)

Hess a co tam u ciebie? ;-)

Kciuki za wszystkie! ;-)

niebajka - to super!! Dziewczyny, tym razem zawojujemy CZERWIEC !! :-D

Olusia - Kochana, fajnie, że zajrzałaś !! Jak Ciebie? Mnie przesunęli transfer o cykl, bo bakterie mi się mnożą zamiast znikać i się przeziębiłam. Ale może wreszcie się doczekam.

anika11 - super, że już jesteś po wizycie :) Szybko rób AMH, bo na wynik czeka się jakieś 2 tygodnie z tego co pamiętam. Wierzę, że GAMETA będzie dla Ciebie tak samo szczęśliwa jak i dla mnie :)

enni - kurcze, powiem Ci, że już zaraz zaczynam 12. tydzień, a tu brzuch nadal płaski. Jak mam zaparcia (trwające nawet po 3 dni) wtedy lekko mi idzie do przodu. Ja już chcę rosnąć, żeby czuć, że jestem w ciąży (bo mdłości, zawroty głowy i senność to cały czas za mało:-D)

reklama
KasiaMakaronik odezwij sie jak juz bedziesz po wizycie .
Hess zgadzam sie z Toba ,czerwiec bedzie NASZ :)

U nas jutro Ósma rocznica ślubu :) nawet nie skojarzyłam ,ze dzien transferu wypadł akurat w nasza rocznice :)

Do góry