reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

O matko Dziewczyny..

Enni, trzymaj sie kobito, lez plackiem, jak dziewczyny mowia i walcz o malenstwa. Kibicuje z całych sil! Dzien do dnia, tydzien do tygodnia, uda sie! Nie moze byc inaczej.

DW myco i urea, to bakterie. Kurcze no trzeba cos wykombinowac, nie może tak byc...
Dw a czy kiedykolwiek beta drgnela? Bylo cos powyzej 0,1?

Ostatnia edycja:
reklama
DW87 - tak jak niebajka mówi, mycoplasma i ureoplasme to bakterie. Warto się zbadać na nie, Ty i partner i w razie czego przeleczyc.
Atakują układ moczowo płciowy. Możesz je mieć, a nawet nie mieć objawów. Ja się na to badałam u mnie w klinice, na szczęście nic nie wyszło. Myślę, że warto spróbować.

Ostatnia edycja:
enni kochana trzymaj się leż jak najwięcej ,kurcze zawsze coś tyle stresów ,ale mam nadzieję że będzie dobrze trzymam kciuki za was
DW masz jeszcze 2 mrożaczki więc masz po kogo wracać nie poddawaj się

DW, u mnie wyszła urea i po jednym cyklu z antybiotykiem pozbywlam się tego dziadostwa. kompletnie żadnych dolegliwości nie mialam, ale wg lekarki to skutecznie mogło uniemożliwiać zajscie w ciazę.

Hess, a nie zastanawiałas się nad zmianą kliniki? jesteś z Wawy tak?

Aniko w wawie juz chyba nikt nie kwalifikuje do programu, a i tak trafiasz na koniec kolejki, kasy brak... kuzwa co za klops. Musza dostac kolejna transze Hess!

Dw myślę caly czas o Tobie..:/
Enni jak sie trzymasz?
KasiaM niech Ci ta ciaza lekka będzie :D wszystko tak sie zapowiada:)

Niebajka, dwa razy beta była pozytywna. Za pierwszym razem biochemiczna, a za chyba 5 transferem wszystko szło super, beta pieknie rosła ale niestety-pusty pecherzyk :-( I tak to wygląda. Więc sama nie wiem czy mój organizm jest taki beznadziejny, czy po prostu nie trafilismy na TEN zarodek?
Już tyle badań i nic.
A te badania, o których piszecie to w dowolnym labo można czy w klinikach wyłącznie?

Dw moze napisz do kate_p7 z watku kto po in vitro? Ta dziewczyna ma taki leb, ze moze coś kinstruktywnego Ci podpowie? Byc moze nie trafilas na zarodek, a może coś zostało przeoczine? Moze pgd trzeba zrobić? Cholera nie wiem, ale chciałbym pomoc.
Na myvo i urea posiewy sie robi z szyjki, wiec musi byc lab, gdzie pobierają tak material:)

anika11 - tak, jestem z Warszawy. Póki co nie myślę o zmianie kliniki, ale obdzwonilam Novum i Invimed i nie przyjmują nowych pacjentów. Poza tym byłabym na końcu kolejki. O klinikach poza Wawa w ogóle jeszcze nie myślę. Mam nadzieje, ze moja klinika dostanie $$.

Dziewczyny, znacie może jakieś pnie nt tego realizatora :
UNIWERSYTECKIE CENTRUM ZDROWIA KOBIETY I NOWORODKA WARSZAWSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO SP. Z O.O.

UL. S. STARYNKIEWICZA 1/3
02-015 WARSZAWA

reklama
Hess, a moja Gameta z Rzgowa? Masz miły dojazd autostradą, więc nawet po pracy mogłabyś robić wizyty (ja tak robłam, umawiałam się na możliwie ostatni termin 19.45 i jechałam). Z tego co wiem mają dosyć spore środki, bo otrzymali nowe pule na początku roku. Zastanów się, bo szkoda, żebyś czekała i się nie doczekała :(

Do góry