reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ojjj dziekuje!!! chcialabym abysmy Wszystkie kiedys znalazly sie na wspolnym forum o kolach,zabkowaniu itd:)))podejme ta probe tutaj zobaczymy:)
Mam do Was pytanie bo znow sie znartwilam...podczas takiej stymulacji mialyscie sluz owulacyjny???mam 10dc...wczorajbylo usg a dzisiaj wrecz mnie zalalo....przepraszam za dosadnosc ale martwie sie czy cos mi sie tam nie dzieje i jajeczka nie pekajaza wczesnie?Prosze napuszcie czy mialyscie cis takiego?ja mam wizyte dopiero we wtorek i bije sie ze moze za pozno...

reklama
Witam:cool2:
Witch320 super, że stymulacja się rozkręca:-pa śluz no cóż teoretycznie masz dni płodne, więc będzie go coraz więcej:-p ja w trakcie stymulacji miałam taką powódź że szok:ninja2: jak schodziłam z kozetki to zawsze po mnie kałuża zostawała:rofl: także się nie martw, to normalne;-) ;)
KasiaMakaronik nie martw się:blink: w szpitalu wszystko opanują i będziesz miała spokój:blink: Moja koleżanka jak miała cukrzycę ciążową to ją profilaktycznie kładli na dwa dni co miesiąc do szpitala, przebadali dokładnie, dali wytyczne co do diety i wypuszczali do domu:laugh2: uszy do góry:blink:

Ja od rana byłam w pracy, a po południu z Młodym na pokazie karate charytatywnie dla WOŚP:cool2: powyginali się trochę, Młody wygrał na loterii zegar (beznadziejny, ale dumny z niego jak paw), zjadł watę cukrową i teraz siedzimy w domu:laugh2: lubię taki spokój, mam nadzieję, że z rok o tej porze jakiś Mały Ktoś troszkę ten nasz spokój zburzy:biggrin2: wczoraj Gameta a właściwie Doktorek brylowali w wieczornych wiadomościach;-) ;) miłego wieczoru:laugh2:

kaiiina - hm....uciekłaś mi z kalendarza. Stymulacja trwa przeciętnie od 10-14 dni. Ja np. teraz już w 13dc miałam punkcję.

Witch320 - nie martw się śluzem, mnie też zalewał. To normalne, w końcu to nasze teoretyczne dni płodne :)

Jutro trzymamy kciuki za dobre wyniki KasiMakaronik :)

STYCZEŃ

11 - KasiaMakaronik - powtórka badań płytek krwi

12 - anika11 - criotransfer!!
12 - Witch320 - kolejna wizyta w trakcie stymulacji
13 - 24magda09 - criotransfer!!
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
Hess - criotransfer !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Dziekuje bardzo Hess::happy: jejjj wychodze na jakas"panikare"ale wiecie ze jak tak bardzo czlowiekowi zalezy...to szaleje:unsure:
KasiaMakaronik:)powodzonka:biggrin2:Wszystko bedzie dobrze...

Witch320 - każda z nas jest na swój sposób panikarą. Każda z nas się nad wszystkim zastanawia.....czy czegoś nie za mało, czy nie za dużo, dlaczego nie boli, a dlaczego boli, bo przecież powinno.....i takie tam. Najlepiej jednak nie wsłuchiwać się za bardzo w swój organizm, bo człowiek oszaleje ;)

KasiaMakaronik - koniecznie daj znać co i jak.

anika11 - aaaa, to już jutro!! Jak nastroje? Ja nadal @ nie mam.

Kciuki za Kasię i jutrzejsze kobitki ☺☺ Anika a jak u ciebie bo u mnie na razie spoko poprzednio bardziej panoikowalm i byłam bardziej podekscytowana i PEWNA teraz bardziej spokojnie i z dystansem podchodzę . Hess kochana co za wstrętna małpa.

no i się stało. to jutro. za kciuki będę wdzięczna ;) stan mam nijaki. nadzieje są, ale i obawy wielkie. doświadczenia poprzedniego razu skutecznie blokują euforię i zbytnią wiarę. ale się nie dam jutro ;)

Hess, co za małpa! lutkę już odstawiłas? wczoraj?

24magda, w środę dołączysz do mnie :)

Kasia, jak dzisiejsze wyniki?

Witch, organizm to nie zegarek, ale wierzę, że Twój odpiednio reaguje i bedziesz się cieszyc efektami ;)

reklama
anika11 - masz moje wielkie kciuki, wierzę mocno, że się uda.
Tak, Lutkę wczoraj ostatni raz brałam, to może za 2-3 przyjdzie @. Oby!

KasiaMakaronik - i jak wizyta?

kaiiina - i jak samopoczucie?

Jutro trzymamy kciuki za udany criotransfer aniki11 !!!! :)

STYCZEŃ

12 - anika11 - criotransfer!!

12 - Witch320 - kolejna wizyta w trakcie stymulacji
13 - 24magda09 - criotransfer!!
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
Hess - criotransfer !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??