reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki cieszę się z Waszego szczęścia, mam nadzieję że i ja do Waszego grona dołączę boję się jutra później 5 dni oczekiwania do transferu bardzo się cieszę że jesteście ze mną, to podtrzymuje na duchu

reklama
Hej ja już po pobrali mi 11 jajeczek z czego 3 byly puste, to wiem na pewno bo Pani Dr mowila ze w trakcie punkcji zostały zbadane. Nie wiem co z resztą. Mam nadzieje ze będzie dobrze. W piątek mają dzwonić i powiedzieć ile ich jest, a jak wszystko będzie dobrze go w poniedziałek transfer.

Jutro zaciskamy mocne kciuki za pozytywny wynik bety KasiAnny. Oby to był TEN Kropek :)

CZERWIEC

9 - KasiaAnna - I pozytywna beta

11- KasiaAnna - II pozytywna beta
13 - tiutienka - transfer !!
14/16 - Madziula_87 - cc jak ok (stawiam na tą opcję)
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
16 - kaiiina - usg połówkowe (NFZ)
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Ostatnia edycja:
Hej wszyscy juz pewnie śpią a ja nie mogę zasnąć, brzuch mnie boli strasznie najgorzej przy sikaniu, ale mam nadzieje że przejdzie, a pozatym denerwuje się i cały czas myślę o tym czy komórki się zapłodnią i czy będą zarodki eh ale trzeba wytrzymać ten czas oczekiwania

Cześć dziewczyny,

tiutienka - na ogół brzuch boli po punkcji i przy sikaniu też. Ale mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. O zapładnianiu myśl pozytywnie, na pewno się uda :)

KasiaAnna - o której idziesz testować i kiedy wyniki?

A ja dziś idę na I zajęcia ze szkoły rodzenia po południu :) Ciekawe jak będzie.

Cześć dziewczyny.

O godzinie 8 byłam testować , a o godzinie 10 miałam wizytę u Dr.
Jest to mój 9/10 dzień po transferze jak to Dr powiedział.
I moja Beta jest pozytywna! [emoji23][emoji33]
Wynosi 12 ale jak na tak wcześnie to normalne !
W sobotę idę powtórzyć betę i będziemy utwierdzeni [emoji1][emoji1][emoji1]
Także na dzień dzisiejszy jestem w ciąży! Niesamowite! [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.

O godzinie 8 byłam testować , a o godzinie 10 miałam wizytę u Dr.
Jest to mój 9/10 dzień po transferze jak to Dr powiedział.
I moja Beta jest pozytywna! [emoji23][emoji33]
Wynosi 12 ale jak na tak wcześnie to normalne !
W sobotę idę powtórzyć betę i będziemy utwierdzeni [emoji1][emoji1][emoji1]
Także na dzień dzisiejszy jestem w ciąży! Niesamowite! [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję ..napewno będzie ok [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry