reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

tiutienka - to bardzo dobry wynik, oby rozwinęły się do pięknych blastek i zostały z Tobą :)

anika11 - zdaj relację koniecznie :D. Tak, chodzę ze swoim małżem ;). Chyba ze 20 par jest, 4 dziewczyny były same, bez nikogo. Na ćwiczenia podzielili nas na grupy :) Na wykładach jesteśmy wszyscy razem.

reklama
kaiiina - u mnie wszystko ok, ale zaczynam się szybciej męczyć. Robię zakupy pod siebie i synka, jutro malujemy pokój dziecinny i w lipcu mają być meble, bo do tej pory był to pokój magazynek :D
Szkołę rodzenia zaczęliśmy i w zasadzie tyle. Teraz chcę jeszcze męża wyciągnąć choć na weekend nad jakieś jezioro, by wypocząć póki mogę :)

Jutro trzymamy MEGA KCIUKI za II pozytywną betę KasiAnny :)

CZERWIEC

11- KasiaAnna - II pozytywna beta

13 - tiutienka - transfer !!
14 - Madziula_87 - rozpakowuje się przez cc :)
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
16 - kaiiina - usg połówkowe (NFZ)
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

Ostatnia edycja:
W poniedziałek wejdę tylko do Dr miedzy pacjentami żeby mu pokazać wynik, bo chciał [emoji4] Wskaźnik Bety zwiększył się przez 2 doby prawie 3krotnie wiec nie ma potrzeby, zeby robić kolejnej chyba że powie [emoji4] było 12 jest 34,03 [emoji4] a 24 czerwca mam wizytę gdzie poznamy bliżej maleństwo [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja już świruję 1000 myśli na sekundę, to oczekiwanie jest najgorsze. Dziś jakos przeżyłam, ale każdy dźwięk Telefonu a serce mi stawalo, ze to z labo ze nasze zarodeczki obumarly, eh jak tu do poniedziałku wytrzymać

reklama
Do góry