reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KOCHANE-a cu tu u nas taka cisza?
Kasik-ile po IUI pękły ci pęcherzole?
GIZAS-jak przygotowania?Ty masz długi czy krótki protokół bo już nie pamiętam?
Kwiatuszek-jak badania?

reklama
Agusiapela myślę, że max 26 godzin po IUI mi pękły bo napierdzielały mnie cały wieczór a apogeum osiągnęły o godz 19, myślałam, że zwariuję ale po godzinie przeszło i dzisiaj już cały dzień jest ok. Nie mam monitoringu czy pękły bo gin powiedział, że nie ma sensu, zawsze pękały więc teraz też powinny:-)
Smerfeta trzymam kciuki za ten cykl, żeby trwał 9 miesięcy :tak::-)

Kasik życzę dwóch kresek i braku konieczności czekania do października na rządówkę.:-)
Smerfeta nowy cykl, nowe szanse, szkoda tylko że wyjazd krótszy:sorry:
Agusia teoretycznie mam krótki protokół, ale biore ten cykl antykoncepcję bo była zalecona na torbiel. W klinice zrobiłam z M badnaia, jak wszytsko pójdzie dobrze a zadzownie do kliniki w przyszłym tyg bo mój szanowny dr założył z góry że wyniki będą ok i kazał od 2 dc brac zastrzyki, a jak się okaże że mam chlamydie to będzie wielka dupa, bo ma wpływ na komórki i bym się chyba wściekła:wściekła/y: Dlatego we wtroek zadzwonie do klinikii wypytam się o wyniki. jak będzie ok to za około dwa tygodnie ruszam ze stymulacją:sorry:

Kasik życzę dwóch kresek i braku konieczności czekania do października na rządówkę.:-)
Smerfeta nowy cykl, nowe szanse, szkoda tylko że wyjazd krótszy:sorry:
Agusia teoretycznie mam krótki protokół, ale biore ten cykl antykoncepcję bo była zalecona na torbiel. W klinice zrobiłam z M badnaia, jak wszytsko pójdzie dobrze a zadzownie do kliniki w przyszłym tyg bo mój szanowny dr założył z góry że wyniki będą ok i kazał od 2 dc brac zastrzyki, a jak się okaże że mam chlamydie to będzie wielka dupa, bo ma wpływ na komórki i bym się chyba wściekła:wściekła/y: Dlatego we wtroek zadzwonie do klinikii wypytam się o wyniki. jak będzie ok to za około dwa tygodnie ruszam ze stymulacją:sorry:

No mi też lekarz jak robił wymaz na Chlamydie to powiedział mi,że na razie resztę badań zrobimy przed samym zabiegiem gdyż te badania mają krótki termin a jakbym miała tą Chlamydie to trzeba będzie ją leczyć a wtedy badania nie będą ważne.Wymaz miałam w środę to ciekawe kiedy będzie wynik

Mi powiedział że jak dobrze pamiętam że te badania będą ważne na wszytskie procedury:baffled:
Ja dzwonie w poniedziałek i się pytam o wynik.

Na razie 2160 zł, ale to jest na 6 dni stymuacji. Mam gonal f 225 jm ale myślę że jeszcze drugie tyle dołoże

reklama
Masz zajebiste AMH więc powinnać sie super stymulować a co za tym idzie mniejszą dawką czyli będzie taniej:tak:

Znalazłam wyniki z chlamydii moje sprzed 3 lat i było ok, zarówno igG jak i igM. HBS miałam ujemny a potem w 2012 r zrobiłam 3 szczepionki przecic żółtaczce. USR też miałam ujemne, teraz to się nazywa VDRL i to jest odnośnie kiły-wynik z 2010 r.
HCV i HIV nigdy nie miałam, M nie miał żadnego z tych badań. Za badania swoje i M zapłaciłam 500 zł, odeszło nam grupy krwi bo juz mieliśmy

Do góry