reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam się i ja:-)
U mnie dziś gorąco i słonecznie a ja się wpakowałam w robienie gołąbków i to mega ilości bo z 2 kg mięsa:baffled: Trochę mi to zajmie:happy: Ale jutro i w niedziele mam warsztaty z jogi, a zostawiam męża w domu samego i siostrzenice M 16 letnią więc będą mieć gotowy posiłek, a ja jadę ze szwagierką.
Agusia to jutro pierwszy zastrzyk:-) trzymam kciuki za owocną stymulację:-)
Ja też się nie mogę doczekać @, w ndz biorę ostatni antyk i czekam na@, myślę że w czw będe mieć pierwszy zastrzyk a najdalej w piątek, czyli tydzień został :)

reklama
Genna, tą informacją o PGD wlałaś nadzieję w moje serce. Ja dlatego zgłosiłam się do Invikty bo byłam przekonana,że za dodatkowe pieniądze będę mogła zrobić PGD. Ale na tamten moment nie można było. I to mnie zdołowało, bo po dwóch pełnych procedurach, 4 transferach siedmiu zarodków wiedziałam, że muszę zrobić coś więcej. Ale fajnie. 7.08 mam wizytę kwalifikacyjną, to dowiem się co i jak. Ale się cieszę :-)

Może jak jeszcze chwilę poczekam to pozwolą na FAMSI:-) To by było najbardziej wskazane w naszym przypadku. PGD ok, ale to jest tylko badanie informacyjne w sumie. Nie zmienia nic poza tym, że nie transferują bez sensu nie rokujących zarodków. FAMSI to już coś konkretniejszego

Genna jeszcze raz dzięki za takie informacje!!!
Fusun pamiętałam, że jesteśmy w podobnej sytuacji właśnie dlatego zapisałam się do invicty żeby zrobić jakieś dodatkowe badania!
do mnie dziś dzwonili z invicty powiedzieli że w 1dc mam przyjechać na wizytę kilka godzin przed na badania bezpłatne i na wizytę z anestezjologiem!
tak się przestraszyłam złych opinii na temat invicty ostatnio myślę że to wszystko się jakoś poukłada na razie to jest w tych klinikach szał sami nie wiedzą jak to wszystko zorganizować.

a widzę że coraz więcej staraczek z kuj-pom bardzo się cieszę mam nadzieję że kiedyś uda nam się spotkać na kawce :-)

a kto jeszcze startuje w inviccie w gdańsku?
kurde martwi mnie to ze od razu stymulacja bez żadnego wyciszenia???
hmm aczkolwiek przy mojej 3 stymulce nie miałam antyków i miałam najwięcej komórek!
GizaS o rety uwielbiam gołąbki mniam:-)
coś mnie dzis boli brzuch na okres a mam dopiero 23 dc:szok:

Agnella
jak najbardziej jestem za:-)

a kto jeszcze startuje w inviccie w gdańsku?
kurde martwi mnie to ze od razu stymulacja bez żadnego wyciszenia???
hmm aczkolwiek przy mojej 3 stymulce nie miałam antyków i miałam najwięcej komórek!
GizaS o rety uwielbiam gołąbki mniam:-)
coś mnie dzis boli brzuch na okres a mam dopiero 23 dc:szok:

Agnella
jak najbardziej jestem za:-)

Kochana ja też od razu stymulka bez wyciszenia :)

reklama
Do góry