reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
kasiu strasznie fajna z was rodzinka
siwtne zdjecie
asia taaka juz powazna gwiazda ;-)
a zamyslona natala przeurocza
a ja wrzucam jeszcze
smiesznie
i powaznie
ups!
mama ciachnela mi grzywke a tata ubral mnie w co popadlo ;-)
inhalacje chorutka
tak sobie rano lezymy
oddaj ten aparat!
taki ze mnie lysol
mama z krejzi fryzura ;-)
siwtne zdjecie
asia taaka juz powazna gwiazda ;-)
a zamyslona natala przeurocza
a ja wrzucam jeszcze
smiesznie

i powaznie

ups!

mama ciachnela mi grzywke a tata ubral mnie w co popadlo ;-)

inhalacje chorutka

tak sobie rano lezymy

oddaj ten aparat!

taki ze mnie lysol

mama z krejzi fryzura ;-)

..aenye
Mama grudniowa'06
Agutko, recznik z ikei :-)
sugar, superslodkie zdjecia.. szczegolnie rozesmiana niunia z tata i niunia z mama z krejzilokiem ;-) a Iggi na kazdym zdjeciu rozbraja, taki z niego cherubinek sie zrobil..
Kinga, a siedzacy na ciezarowce Filipek tez sama slodycz..!
kate, a ty dzie???? Asia zmienila fryz, co? a Natala usmiechnieta z zabkami cudna! i te zdjecia w el paso i w saloonie.. czad
sugar, superslodkie zdjecia.. szczegolnie rozesmiana niunia z tata i niunia z mama z krejzilokiem ;-) a Iggi na kazdym zdjeciu rozbraja, taki z niego cherubinek sie zrobil..
Kinga, a siedzacy na ciezarowce Filipek tez sama slodycz..!
kate, a ty dzie???? Asia zmienila fryz, co? a Natala usmiechnieta z zabkami cudna! i te zdjecia w el paso i w saloonie.. czad

K
Kinga85
Gość
kate fajna z was rodzinka:-)
sliczne zdjęcia!
sliczne zdjęcia!

Kasia_z Piotruś normalnie niewyglada mi na roczniaka.
pozatym bije z niego tyle radosci na fotkach ze trudno mi sobie wyobrazic go płaczacego;-)
ps Biedny nosek:-(
Sugar ale słodko. Mały ma niesamowity fryz. Elunia słodka jak zawsze i jaka juz duża
.
Ps a te zdjecie jak robisz inhalacje i przygladajacy sie Igi "mamo nie rob jej krzywdy" świetne. (i jak inh. pomagają?)
Kate Natka jak zwykle uśmiechnięta, super radosna i nic sie nie zmienia. za to Asia tak, fajna pannica
Kinga Filipek jak zwykle uśmeich od ucha do ucha

ps Biedny nosek:-(
Sugar ale słodko. Mały ma niesamowity fryz. Elunia słodka jak zawsze i jaka juz duża

Ps a te zdjecie jak robisz inhalacje i przygladajacy sie Igi "mamo nie rob jej krzywdy" świetne. (i jak inh. pomagają?)
Kate Natka jak zwykle uśmiechnięta, super radosna i nic sie nie zmienia. za to Asia tak, fajna pannica

Kinga Filipek jak zwykle uśmeich od ucha do ucha
..aenye
Mama grudniowa'06
Mapet cudny z lodem 

Ale fotek :-) Ekstra!!
Sugar, Elutek coraz bardziej do ciebie podobny, a Iggy to ma cudne te włoski, normalnie sielski anielski z niego egzemplarz :-)
Kinga - ten twój Filip to przystojniak normalnie jest nieziemski! :-)
Kate - super fotki. Twoja niby łysa (co zawsze marudzisz ;-)) Nat to już się do fryzjera nadaje
Wow, jak jej włoski urosły! Super zdjęcia w saloonie
A Asia śliczna! :-)
Saraa - fajnie że wrzuciłaś Mapeciątko - dawno nie było. Wyrósł nieźle, chyba mu włoski ściemniały, co?
Sugar, Elutek coraz bardziej do ciebie podobny, a Iggy to ma cudne te włoski, normalnie sielski anielski z niego egzemplarz :-)
Kinga - ten twój Filip to przystojniak normalnie jest nieziemski! :-)
Kate - super fotki. Twoja niby łysa (co zawsze marudzisz ;-)) Nat to już się do fryzjera nadaje

Saraa - fajnie że wrzuciłaś Mapeciątko - dawno nie było. Wyrósł nieźle, chyba mu włoski ściemniały, co?
reklama
czarna551
Fanka BB :)
Ale śliczne dzieciaczki
słodziaki:-):-):-)

słodziaki:-):-):-)