reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

reklama
To i ja wstawię, to już jakieś 2-3 tyg temu wieczorenm ale teraz jest taki normalnie ;-)
IMG_0398_zps83eb7fa5.jpg

zonqa - Fajna fryzura. Ja nigdy nie mam pomysłu na moje włosy.. no bo co tu wymyślić jak się kręcą jak na baraniej głowie :/
aaaa19 - łooo. Taki duży brzuch już masz. Ładny. Jeszcze trochę, a pępka nie będzie. Dla mnie to było najśmieszniejsze przy Antku - znikający pępek, który się pojawił dopiero po porodzie :)

Krolewna - zazdroszcze ci ze jeszcze brzucha nie masz, ja tez jestem z natury chuda, ale brzuch i w tej i w poprzedniej ciazy wywalilo mi juz w 3 msc :(
Uwazam, ze to zle, chcialabym miec brzuch jak najpozniej i jak najmniejszy - im mniej skora sie rozciagnie tym mniejsze prawdopodobienstwo rozstepow i tym szybciej wracasz do formy po porodzie.

aaa - wrzucaj nastepnym razem bardziej z profilu, wtedy lepiej widac wielkosc :)

Ja wam wrzuce moj brzuch dzisiaj w 14 TC wieczorem.

reklama
Krolewna - zazdroszcze ci ze jeszcze brzucha nie masz, ja tez jestem z natury chuda, ale brzuch i w tej i w poprzedniej ciazy wywalilo mi juz w 3 msc :(
Uwazam, ze to zle, chcialabym miec brzuch jak najpozniej i jak najmniejszy - im mniej skora sie rozciagnie tym mniejsze prawdopodobienstwo rozstepow i tym szybciej wracasz do formy po porodzie.

aaa - wrzucaj nastepnym razem bardziej z profilu, wtedy lepiej widac wielkosc :)

Ja wam wrzuce moj brzuch dzisiaj w 14 TC wieczorem.

wiesz co ja tam nie wróciłam do formy po porodzie, zrobił mis ie taki tłusty gruby wałek na brzuchu ;/ i nie piszcie ze przesadzam :p bo moze jestem ogólnie szczupła i drobna, ale ten brzuch wygląda fatalnie swzczegolnie przy własnie tej szczupłej figurze, typowy ciążowy wałek ;p ale po porodzie w sekundzie jak mała wyszła miałam brzuch mniejszy niz przed ciążą ale nie zakładałam sobie pasa poporodowego i sądze ze to przez to sie narżady tak poukładały ze mnie wydeło
a powiem wam ze chodziłam prawie rok na fitness płaski brzuch i mimo iz chudłam ten wydęty brzuch został i tak juz pewnie będzie
aa moj brzuch już wysadziło od momentu tego zdjęcia :p albo po jedzeniu po prostu tak bardzo widac i przy obcisłej bluzce :p

Do góry