reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

lwica piekny!! już też zaczyna być widoczny :tak:
white_orchid u mnie w pierwszej ciaży bardzo długo nie było nic widać...a ja czekałam i czekałam. Nic się nie stresuj :-)

ja mam taki. ale szczerze mówiąc jak nie wciągałam to miałam prawie cały czas taki :p

Załączniki

• ci&#261;&#380;a.jpg
    ci&#261;&#380;a.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
wchite_orchit mi w pierwszej ciąży mimo że mam trochę ciałka tu i tam to brzuszek bylo widać dopiero ok 6-7 miesiąc :) a dalsi znajomi którzy nie wiedzieli to dopiero ok 8 miesiaca zaczynali się pytać czy w ciąży jestem :) dlatego teraz jestem zdziwiona że aż tak szybko widać :)

lenka, lwica, white,klaudia tak jak każda ciąża inna tak i brzuszki ale i tak wszytkie śliczne:-)
ja to mam juz wielki i zastanawiam się czy to przez to, że trzecia ciąża, czy co:cool:

Piękne domki :)
Ja muszę swój sfotografować i w końcu wkleić :)

White - ja w pierwszej ciąży do 5m nie miałam nic. Ani górki ani fałdka czegokolwiek.. a jakoś na przełomie 5/6m z dnia na dzień nie mogłam spodni zapiąć tak mnie wypchało do przodu.

White nic sie nie martw, jeszcze Ci urośnie , zobaczysz, ja w 1szej to 6 miesiącu było coś widać, teraz to jednak miięśnie są już bardziej rozciągnięte to i dzieciątko się bardziej wypycha

lwica jaki słodki brzuszek,
whiteorchid nic się nie martw, wszystko ok i tak jak pisały dziewczyny wyskoczy pewnie koło 6 m-ca albo później ;-)
klaudia kolejna chudzinka, powoli zaczyna coś widać :tak:

reklama
zonqa: ładne włoski :))

a tu oto moj brzuch :D ale powiem wam szczerze ze na zdjęciu wyszedł jakiś wyjątkowo płaski albo to mnie sie wydaje ze jest taki wielki :p:confused2:

Do góry