reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
No całkiem fajne macie brzuszeki claudia i karlita :)

Ja też muszę sobie fotkę strzelić:) Bo u mnie też już cosik widać :) Tak mi się przynajmniej wydaje, ale w boczki też trochę idzie:)

a to my Picture 5.jpg
Picture 4.jpg

niestety tez jest wielki i tez mi sie pokazala linia a tak tego nie chcialam moim kolezanka na sam koniec ona wyszla a mi juz teraz...ale to dobrze ze dzidzia zdrowa jutro ide na usg prenatalne....jestem ciekawa jak bedzie troszke sie stresuje;/

baby.jpg

A to moje "jeszcze-nie-wiadomo-co" z dnia dzisiejszego :-)
Będzie chyba bardzo duże, bo termin porodu kolejny raz nam się przesunął - wychodzi, że to już 17 tydzień...
To dla mnie nowość, bo poprzednie dzieci miałam zawsze za małe i mocno mnie to za każdym razem stresowało :-)

reklama

Jestem po badaniach przezierności karkowej - dziecko zdrowe , wszystko gra i wyglądało jakby miał siusiaka ( ja też to zauważyłam) :-)
Ale jeszcze nie wiadomo, najważniejsze ze zdrowe

Do góry