reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

a ja jutro wybieram się na usg przeziernistości karkowej... Nie mogę się doczekać ^^ Może już zobaczę co tam kryje miedzy nozkami ;)) Najważniejsze żeby wszystko było ok z dzidzią ;))

reklama
uczucie niesamowite prawda? ja też pierwszy raz będę mamą i na pierwszym usg się popłakałam ze szczęście ze wzruszenia itd, a za drugim razem byłam z mężem i wtedy to on był w ogromnym szoku, potem wszystkim chwalił się zdjęciami naszego bobaska:-)
Ja będę mamą czwarty raz, a i tak na pierwszym USG poleciały łezki :-)

a ja jutro wybieram się na usg przeziernistości karkowej... Nie mogę się doczekać ^^ Może już zobaczę co tam kryje miedzy nozkami ;)) Najważniejsze żeby wszystko było ok z dzidzią ;))

Fajnie idź - to super emocje - ja zobaczyłam siusiaka, albo rączkę miała wystawioną hm,,,,

A ja już po usg... wszystko mi pokazała, wytłumaczyła gdzie co jest ale nie jestem zadowolona ze zdjęć myślałam, że zrobiła calego maluszka zebym miala po zdjeciu dla jednej i drugiej babci a tu tylko głowka i rączki...
CCF20100722_00000d.jpg

Ale dzidzia mnie miło przywitała pomachała rączkami potem possała paluszka i grzecznie dała się zmierzyć ;)) Aż ryczałam jak głupia jak to zobaczyłam ! ^^

reklama
Do góry