giovannessa
Fanka BB :)
Claudia - super i gratuluję :-)
No i piękne zdjęcie :-)
No i piękne zdjęcie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja niestety nie mogłam męża zabrać, on dopiero niedługo wraca z pracy - szkoda wielka , może innym razemuczucie niesamowite prawda? ja też pierwszy raz będę mamą i na pierwszym usg się popłakałam ze szczęście ze wzruszenia itd, a za drugim razem byłam z mężem i wtedy to on był w ogromnym szoku, potem wszystkim chwalił się zdjęciami naszego bobaska:-)
zabierz go koniecznie, mina faceta wpatrującego się w monitor i we własną dzidzię jest na prawdę bezcenna;-) ja już się nie mogę doczekać następnego usg, mam je mieć 11 sierpnia, mam nadzieję, że szybko zleciJa niestety nie mogłam męża zabrać, on dopiero niedługo wraca z pracy - szkoda wielka , może innym razem