reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
To my na półmetku :) nie bardzo widac, pozniej wrzuce cos wiecej :)

Załączniki

• 1388509096465.jpg
    1388509096465.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 118
aesthete ja też czasem małej pomocy potrzebuję, już widzę, że inaczej chodzę. Środek ciężkości się przesunął, no i kiedyś wstawaniem pomagałyśmy sobie mięsniami brzuszka a teraz piłeczka z przodu ... :-D
no dokładnie, ja się zastanawiam co będzie pod koniec kwietnia? :p

Podoba mi sie twoj eufemizm.....hehehehehehhe...uroczo ksztaltne.... tylko ze mnie niektorzy pytaja kiedy porod....w domysle ze pewno niedlugo....
co się przejmujesz, moja siostra po porodzie nie mogła dojść do siebie i babeczka ze sklepu do niej hasło "o, dopiero pani urodziła, a już drugie w drodze?". no więc pomyśl jak się poczuła :)
cieszmy się tymi brzuszkami :D chociaż diabelstwo ciężkie jak nie wiem :p ale wg mnie naprawdę pięknie wyglądasz :) myślę że niektóre z nasz tak szybko "wywaliło" i teraz będziemy rosnąć już wolniej :)

piękne brzuszeczki:-D mi też już czasami jest ciężko z niektórymi sprawami np wiązanie butów lub golenie się TAM to jest jakaś masakra :szok: i czasami zmęczę się przy takiej błahej sytuacji aż głupio;-)
no nawet mi nie mów o goleniu :p ja już M powiedziałam że wracam do golenia na zero, bo paseczek mi za każdym razem krzywy wychodzi bo za dobrze nie widzę już :D
dzisiaj się wymęczyłam przy piłowaniu paznokci u stóp :O uu... to były wygibasy :p

dziewczyny, boskie brzuszki :) pięknie rośniecie ;*

Ale macie śliczne brzuszki :tak: Mi od 2 dni waga spada, czymś sie ostatnio zatrułam. Wymioty mnie męczyły a wczoraj wieczorem doszła biegunka :baffled: Ale przynajmniej już czuje jak małe kopie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry