reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Kamcia śliczne masz te swoje dziewczynki, a jakie fantastyczne warunki do zabawy i psocenia :-)
Jaipur szkol, szkol, będzie na przyszłość w sam raz dla jakiejś niedobrej żony :-p Grzeje miejsce w hamaku dla ukochanej? :-D;-)

Tak przed chwilą padł mój dzieć :) Zdjęcie1038.jpg

Tak odpadł wczoraj 2012-08-20 17.10.58.jpg2012-08-20 17.11.06.jpg

A tak kila dni temu 2012-08-11 11.05.50.jpg

To miłe że sam mi ostatnio zasypia. Muszę mu jeszcze powiedzieć,żeby się do łóżeczka przedtem kładł :):)

A to focia z wczorajszego spaceru 2012-08-20 14.33.59.jpg

reklama
Kamcia Twoje laski słodkie:-), jak wyrosły strasznie, moja to tak schudła, a Twoja Emcia nic a nic dalej tak słodkie ma nóżki do podgryzania w fałdzioszki:-D

haha nic dziwnego że ok 14 kilo wazy :-p haha

jaipur słodko na hamaczku :-)
jolek Igi jest udany .. mojej Emmie raz się "odpadło" na podłodze :-p
DSC00155.jpg

Do góry