reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Co jak co ale focisze musiałam poogladać:-)

xmartusia przystojniaka masz że hoho:tak:
Majowa Kubuś bardzo do Ciebie podobny bo tatusia nie widać hihi;-)
Kamcia ależ dziewczynki pięnie piknikują:-)
Bra Lenonka jest prześliczna a włoski niezmiennie robią na mnie wrażenie:-)
Futrzaczku słodkie brudaski hihi:-D
Joluś kąpielowy fryz Igusia MEGA hehehe:-D
Matusia Majka wygląda uroczo w płaszczyku wśród kwiatuszków nic tylko całować, pozycja do spania najlepsza:rofl2:
Basieeeeeeeeeeek matko jakie loczki cudne:-)
Jaipur kulkowe szaleństwo to jest to;-)
Stynka Nadia miną powala jak zwykle, gotuje podlewa kwiatuszki, okularki i wypasiona fura wypisz wymaluj kobietka:-)
Tasiaczku córcia prześliczna:-)
Jaipur Gag ja to bym męzów na dywanik wzięła;-) bo coś strasznie podobni są Wasi chłopcy:-D
Alex Olinek z każdym dniem coraz śliczniejszy, fura męska laski może wyrywać:tak:
Persefonka ślicznie wyglądałaś na komunii chrześnicy, a kurczak żyje jeszcze? hihi:-D
Lepi Boziu ależ Zochna wyrosła :szok:włoski przepiękne
Don Franek też wyrósł, ale on zawsze męski był:tak:
Majuś Polcia śliczna ale kalosze chyba nie dziadzia:rofl2:
Joluś Iguś mi na dzidżeja wygląda raczej hehe;-)
Futrzaczku świetnie chłopcy się bawią razem, ale zaraz zaraz kto stoi w końcu na bramce Filipek czy tata hmmm?;-)

Ok Franek z zeszłego tygodnia
DSC02819.jpgDSC02824.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry