reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

mamadavidka śliczne fotki!
meggie maruder nie maruder, ale kochany rozkoszek.
Misia księciunio jest boski, a z tą książeczką super wygląda.
Ati no i Haneczka chrześcijanka, ślicznie wygląda.
Asionek ale super te fotki, no i zazdroszczę pogody, tak fajnie sobie leżycie...
elifit no Twój szkrab szybko zaczyna edukację, super to zdjęcie wyszło, no i uśmiech rozbrajający.
Bisia uroczy szkrab , z misiem przesłodko.

reklama
Jak już kiedyś mówiłam piękne mamy te Nasze pociechy:-)

Antek ma już 5 miechów :tak:

2222.jpg3333.jpg1111.jpg

Księciunio jest ju taaaaaaki duży! Strasznie dawno go nie widziałam :) Zmienił się przystojniak :)

asionek ,Misia-a ,anek, jagmar, maggie oraz Atram - śliczne Wasze dzieciaczki widać,że rosna jak na drożdzach i coraz mądrzejsze.

A oto moja Hania w dniu chrztu św z moja mamą oraz zdjęcie gdzie jestem ja i mój mąż - to ten brodaty ;)

Zobacz załącznik 441446Zobacz załącznik 441447

Jaka Haniusia jest słodziuchna! Śliczna opaska! Pięknie wyglądacie!

dziewczyny przeboskie rosną dzieciaczki, ciekawe świata, każde inne, każde piękne :) uwielbiam je oglądać, szkoda że się nie poznają :(

to my:Zobacz załącznik 441466Zobacz załącznik 441467tez naukowo ;)Zobacz załącznik 441468i poważna mina ;)

OOOO! Jest i mój idol :D Jego uśmiech za każdym razem mnie rozwala na łopatki :)

Jak już kiedyś mówiłam piękne mamy te Nasze pociechy:-)

Antek ma już 5 miechów :tak:

Zobacz załącznik 442612Zobacz załącznik 442613Zobacz załącznik 442614

Jak już pisałam na fb wyglądasz pięknie! Ogromna zmiana :) Antoś cały tata! Widać, że wśród wód też dobrze się czuje. Pewnie też po tacie ;) Śliczni jesteście!

Asionek och jaka Ty piękna! Och jakiego masz fantastycznego syna! Och jak tam macie fajnie na tym kocyku :D:D:D Zazdraszczam :D

I mój Marek :
IMG_9836.jpgIMG_9862.jpgIMG_9923.JPGIMG_9789.jpg

o widzę że Antoś już się kąpie w dużej wannie? mój też chce Antosie zacząć w wannie kąpać ale mi to nie pasi bo nie na mój kręgosłup takie schylanie
niezłe zdjęcie Marka z psem, dużym psem:)

Laski, fajny pomysl na wklejanie zdjec gdzie Wy tez jestescie :tak:
Dawajcie wiecej:-)
Ciekawa jestem jak wygladacie :tak:

Basia ten twój bobas to już chyba ładnie waży, bo Antosia przy nim to chudzina:)

też miałam spytać ;-)

Dzisiaj na ważenie przed szczepieniem wyszło 8400 ;)

WoooW super !!! ślicznie wyglądacie, słodki jest :tak:

ślczny, takie mądre spojrzenie a z tym psem to w ogóle wymiata,
no a Mamuśka też superdziewczyna :-D

reklama
Do góry