reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

Tika widzialam tylko to pierwsze w ramce u ciebie;-)a wtedy co wklejalas to pewnie cie jeszcze nie lubilam:-Di nie chcialam ogladac:-p;-)Wygladalas pieknie jak z zurnala:tak::szok:makijaz perfekcyjny i jeszcze powiesz,ze sama sobie robilas?:-D;-)Sebastian i ta limuzyna piekne uzupelnienie;-)i ta dziewczynka na rozowo tez;-)prawie jak Mati;-)tylko inny kolor wlosow;-)

reklama
Tikuś wyglądałaś bajecznie !!!

Martucha a ty sie nie dołuj, twój dzięn też nastąpi, ja też czekałam na to bardzo długo,i choc niewygladała tak ślicznie, bo niemiałam białej sukni,ani welonu, i wyglądałam jak wieloryb, to i tak zapamiętam ten dzień jako najpiękniejszy w moim życiu:tak: a wiec głowa do góry,jeszcze wlozysz suknie i poktoisz pięknego torta;-):-)

Jakie Wy niecierpliwe!! ale rozumiem, tez bym była, musze przysiasc i pozmniejszac rozdzielnosc, a to przy Gracjanku rowna sie wielki niewypał, cierpliwosci, prosze!!!!

Tika, wszystkie wiemy, że jesteś śliczna kobietka, ale w dniu ślubu wyglądałaś po prostu zjawiskowo, cos pięknego:tak:! a tak na marginesie, to twoje poprzednie zjęcia jakoś mi się nie wyświetlają....cieszę się więc, że dałaś powtórki;-)

Coyote, jak to się mówi- cierpliwośc popłaca, warto było troszkę poczekać na twoje ślubne fotki:tak:wyglądałaś prześlicznie, oboje wyglądaliście prześlicznie, no i miałaś fantastycznie dobraną suknię i fryzurkę:tak:pięknie, czekamy na cdn:tak::tak:

reklama
Tika :szok::szok::szok: ja chyba tez jakos przegapilam Twoje slubne zdjecia, albo zapomnialam jak na nich wygladaliscie. :sorry2::zawstydzona/y: Slicznie jak zawsze, a nawet bardziej, o ile to wogole mozliwe.

Coyote sliczne zdjecia. Bardzo podobaja mi sie sesje w plenerze. My mielismy u fotografa w studio, bo slub bralismy w polowie listopada. :baffled:

Do góry