reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Asiorek miałam pisać, ze to chyba Tchibo :tak:, a Melka ma w rozmiarze 86/92? Bo ja to myślę na przyszły rok coś kupić, ale wtedy rozmiar większy :tak:.

ja byłam pewna że kupię większy, ale mierzyłam na wszystkie sposoby i z wieloma ciuchami porównywałam i wyszedł mi ten rozmiar... jest idealny - tzn na tą zimę wystarczy :) a na przyszłą i tak nie będzie wyjścia... bo różnica między rozmiarami jest zbyt duża kupić coś "na zaś" :szok::-D

reklama
Ale tu zdjęć :szok::-D Super!!!!

Filipek Eli faktycznie wygląda jak taki aniołek :-D:-D A mamusia super laseczka :-D:-D:-D

Emilka, jak zwykle extra laseczka :tak::-D

Antoś z Alutką - och, jaki z niego świetny braciszek, a jak Alunia się do niego uśmiecha :-D:-D:-D BOSKIE!

Śnieżna Nadia - to mi przyszło do głowy patrząc na wasze zdjęcia na saniach :-D:-D:-D

Coyote, świetne torty pieczesz :tak::-D

Aniu, twój Rober bardzo się zmienił od czasu jak go widziałam :tak: Stał się takiwiększy, poważniejszy niczym mężczyzna :tak::-D:-D

Panny Skakanki świetne (gdzieś już widziałam tą fotkę ;-)). Tort w kształcie biedronki wygląda imponująco :-D

Amelka to taka duża panna. Mam wrażenie, że ona ma 3 latka a nie 2 :cool2:;-)

Fogia, świetnie wyglądasz! Twój synek jest do schrupania :-D:-D:-D

Nikuś świetnie wygląda. Ciekawe czyją pizzę podjada? Może nie chce by mamusi oponka urosła :-D:-p:-D:-p

Do góry