reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pajkaa-nie masz się czym martwić, w opisie 7 tygodnia jest napisane, że fasolka ma wielkość 7-8 mm, także wszystko w porządku:tak:

reklama
Pajko- napewno nie.
Moja w 7tygodniu i 3 dniu (wg USG) miała 12mm a biorąc pod uwagę, że w tym okresie może rosnąć nawet 1mm na dobę...:)sama oblicz-wszystko gra!

Pajko Ty się martwisz ... Moja Kruszynka w 7 tygodniu i 1 dniu miała 8 mm ... Mam nadzieje, że wszystko gra i uważam, że każda fasolka jest inna i już ! :))

pajko spokojnie u mnie na badaniu w 7 tyg. bylo 9,9mm- terqz jestem za tym, żeby ziecko rosło natomiast nie obrażę się jak przyjdzie już czas na wyjście, a moje dziecie będzie niewielkie ;-)

ja byłam maciupka- urodzona o czasie jedyne 48cm

No to moja byla najmniejsza bo w 7 tygodniu zaledwie 6mm i lekarz powiedzial, ze to odpowiada 7 tygodniowi;-)

No to mnie uspokoiłyscie bo w sumie sie tak zastanawiałam skąd az takie róznice, ale widze, ze miałyscie podobnie :tak:

Dziewczynki życzę Wam wszystkiego dobrego w 2010 roku :tak: ja zajadam się własnie lodami orzechowymi :-D

Esch - dopiero teraz zauważyłam, ze pokazałaś nam swojego bąbelka - jest super !!! a jakie miał/a wymiary??

Pajko, sądzę, że nie masz powodu do zmartwienia. Moja fasolinka w 5 tc miała 5,4 mm, więc chyba rozmiar Twojej jest zupełnie normalny.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry