reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

reklama
dziewczyny to ja z innej beczki moja lekarka powiedziała, ze wg usg to 6 tydz i 6 dzien wtedy jak byłam i wg OM tez? czegos tutaj nie rozumiem??

:) Ale nie rozumiem w czym problem Pajko - to znaczy, że ni miałaś przesunięcia. Ja wg OM mam dziś 10 tydzien a liząc wg ostatniego usg 8 tydzień, co oznacza że mi się owulacja o całe 2 tygodnie przesuneła ( a może opóźniła na tyle,że mam o 2 tygodnie poślizg).
U Ciebie najwyraźniej poślizgu nie było :)

To i ja się pochwale swoją fasolką:-)
USG było robione 28.12.09 według lekarza USG wykazało 4-5 tydzień a fasolka ma 8,7mm a licząc datę od ostatniej miesiączki to wychodził 6 tydzień nie rozumiem trochę :sorry2:serduszka nie było jeszcze widać ,trochę się martwię ze fasolinka jest za malusia:-(
następna wizyta 14 stycznia:tak:
Pozdrawiam

Spójrz na moją odpowiedź dla Pajki - ta sama sytuacja. czy te 8mm to napwno fasolka a nie pęcherzyk? Przy 4-5 tygodniu fasola nie ma tylu mm... chyba,że się mylę. Ja w 5 tygodniu miałam jedynie pęcherzyk 9mm , i kropkę jako zarodek,której nie dało się nawet zmierzyć bo była tak maleńka. Dopiero w 7 tyg.3d. kropek urósł do 12mm :)

To jest zdecydowanie pęcherzyk :)
ale trochę się martwię ze tam nic nie widać :(
może się mylę nie wiem...

To jest zdecydowanie pęcherzyk :)
ale trochę się martwię ze tam nic nie widać :(
może się mylę nie wiem...

Mi tez tak lekarz mówił "nic nie widać",a po dwóch tygodniach pęcherzyk miał 31 mm,8 tydzień i bijące serce.z tego wynika ,ze w 6 u mnie tez nie było widać.Spokojnie,poczekaj troszke,a zobaczysz juz serducho.

Mi tez tak lekarz mówił "nic nie widać",a po dwóch tygodniach pęcherzyk miał 31 mm,8 tydzień i bijące serce.z tego wynika ,ze w 6 u mnie tez nie było widać.Spokojnie,poczekaj troszke,a zobaczysz juz serducho.

u mnie w 4 tyg 6 dc był sam pecherzyk a tydzien pozniej biło serce i zarosek był

Nawet nie zdążyłam go zapytać, tam w pęcherzyku jest coś jasnego jak się przyjrzę ale nie wiem co;-) 14 stycznia mam kolejna wizytę może dowiem się już coś więcej;-)ale strasznie się boje...

reklama
Nawet nie zdążyłam go zapytać, tam w pęcherzyku jest coś jasnego jak się przyjrzę ale nie wiem co;-) 14 stycznia mam kolejna wizytę może dowiem się już coś więcej;-)ale strasznie się boje...

Nie ma sie co denerwowac bo z własnego doswiadczenia wiem, ze to nic nie daje a po co bedziesz stresowała fasolke do 14 stycznia??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry