reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madzik CUDNE:)
A gdzie twój suwaczek żebysmy mogły wiedzieć w jakim wieku Twoja fasola jest:)

reklama
Madzikk piękniusie:)

Ehtele słońce:) Problem taki, że muszę zrobić zdjęcie i je wrzucić:D Chciałam to zrobić dzisiaj i nie wzięłam do pracy telefonu:( Ale namówię mojego chłopka żeby dzisiaj wrzucił zdjęciorko:)

a to mój jeden centymetr szczęścia :-)

pierwszefoto.jpg

dziewczyny a to moj fasolek/fasolka , która nie dąła sie dzisiaj sfotografowac i był problem bo uciekała :-D

7tydzie2.jpg

podobno ma 8,5 mm wg usg 6 tydzie i 6 dzien

Madzik ja chodze do dr Samborek

a tutaj inne ujęcie
7tydzie.jpg

Dziewczyny a ile na dzien rosnie taka fasolka??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To zas na moją fasolinę - serduszko bije jak trzeba, dzidzia ma 12,3mm co daje nam 7tydz i 3 dzien (Czyli dokładnie mam 2 tygodniowe przesunięcie w stosunku do OM- 9tydz3d. cóż...nie ma to jak zajść w ciążę dzień przed okresem ;-) )

dsc0476x.jpg

dsc0478.jpg

Sliczne fasoleczki.Takie duże już.:tak:
[

Ostatnia edycja:
reklama
Fajne fotki dziewczyny. Mam nadzieję, że 5.01 zamieszczę tu nasze zdjęcie... :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry