reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bombusiu i Puchatko gratuluję pokaźnych dziecin...rosną jak na drożdżach...
piękne maleństwa...

reklama
Dziewczynki, byłam dzisiaj u lekarza i dostałam skierowanie na USG. Umóiłam się na jutro, więc wieczorkiem pewnie coś wkleję :-) Nie mogę się doczekać. To będzie zwykłe usg, poznam wymiary i może coś więcej nt rzeczywistego tygodnia ciąży. Potem do 14 tyg zrobię genetyczne, w tym 3D i już nie mogę się doczekać.
Trzymajcie kciuki, zebyśmy jutro zobaczyli że wszystko ok!! Jadę z moim Mkiem - on po raz pierwszy!!:tak: Chyba dzisiaj nie usnę z wrażenia hihi

krzynko droga, nie bede marudzić ;) ale wolę może wyjaśnić na wszelki wypadek- genetycznie nie jest w 3d.
To,że niektóre dziewczyny (w tym ja) miały foty 3d to był tylko fajny bajer :) Może to już wiesz ;)

krzynko droga, nie bede marudzić ;) ale wolę może wyjaśnić na wszelki wypadek- genetycznie nie jest w 3d.
To,że niektóre dziewczyny (w tym ja) miały foty 3d to był tylko fajny bajer :) Może to już wiesz ;)

to prawda genetyczne nie jest w 3D:tak: ale zawsze można prosić lekarza by przełączył ;-)
Bombusiu i Puchatko
cudne foteczki :-)

piekności!!! juz sie nie moge doczekac jak bedziemy w 20 tyg i zaczniemy wklejac zdjecia- wtedy to dopiero beda "wielkoludy" hehe:-)

Poliano, wiem, że samo genetyczne nie jest w 3 d dlatego napisałam genetyczne w tym 3d (czyli w badaniu genetrycznym obrazki 3d) - może się źle wyraziłam,ale o to mi chodziło. W kazdym razie idę na badanie tam gdzie mają maszynkę na której się mogą przełaczyć na taki obraz.
A ja dzisiaj miałam badanko i moje maleństwo ma 3,60cm co dokładnie odpowiada wiekowi z mojego suwaczka :-) czyli 10t4d. Bombusiu, będziemy razem rodziły :-) No i zdjęcie mam bardzo podobne do Twojego. Jak tylko zrobię zdjęcie zdjęciu, zamieszczę tutaj :-)
Polecam, tym, które jeszcze nie były na badaniu z partnerem - mina partnera patrzącego w monitor - bezcenne !!! :-):tak:

No to już spieszę uzupełnić zdjęcia:
na drugim zdjęciu maluch buzię ma do nas przodem :-)

Załączniki

• IMG_0152.jpg
    IMG_0152.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0150.jpg
    IMG_0150.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry