R
RiSiA
Gość
dziekuje :-) lekarka powiedziała własnie, ze dzidzia duza, jestem ciekawa jaki termin mi wyliczy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
![]()
A oto moja dzidzia zdjęcie zrobione 02 luty !!!!!
Ma 3,5 cm !!!!! Słuchałam bicia serduszka, no niesamowite przeżycie!!!!!Prawda????
to i ja wrzucę fotkę choć nie widać na niej tak super jak u Wasale takie harce jakie mój dzidziuś wyprawiał w brzusiu to pewnie zapowiedź że zostane mamusią drugiego żywiołku
![]()
Witam. Wstawiam swojego fasoleczka kochanego![]()
Chociaż nie znam jeszcze płci to i tak jest śliczny /oczywiście dla mnie/
No i co najważniejsze wszystko ok........![]()
wow Piękna fotka !:-)
moje USG kolejne dopiero 22 .02już doczekać się nie mogę :-)
SHYLA!!!
To mamy USG w tym samym dniu,ja mam mieć genetyczne (wreszcie) więc nie mogę się też juz doczekać, no może powiem tak... chciałabym mieć to badanie już za sobą:-)!!!!!
SHYLA!!!
To mamy USG w tym samym dniu,ja mam mieć genetyczne (wreszcie) więc nie mogę się też juz doczekać, no może powiem tak... chciałabym mieć to badanie już za sobą:-)!!!!!
Oja też w tym samym dniu po południu.więc czekamy,he,he.;-)