reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje :-) lekarka powiedziała własnie, ze dzidzia duza, jestem ciekawa jaki termin mi wyliczy:-)

reklama
Pajkaa-super fotki:tak: Duża ta Twoja dzidzia-może termin Ci się troszeczkę przesunie:-)

Pajeczko - świetne fotki!! Dzidzia imponująca :-):tak:

Bombusiu, termin 30.08 wyliczony przez suwaczek. Lekarz póki co w książeczke wpisął mi wg OM 22.08 ale skoro potwierdziło się na USG, że ciąża ma 10t5d to liczę, ze data suwaczkowa się w miarę zgadza i jest pewniejsza :) Między ansyzmi bąblami jest więc ok 2 dni różnicy :-)

308edyo.jpg

A oto moja dzidzia zdjęcie zrobione 02 luty !!!!!
Ma 3,5 cm !!!!! Słuchałam bicia serduszka, no niesamowite przeżycie!!!!!Prawda????

Śliczny maluszek gratuluje:tak:

to i ja wrzucę fotkę choć nie widać na niej tak super jak u Was :sorry2: ale takie harce jakie mój dzidziuś wyprawiał w brzusiu to pewnie zapowiedź że zostane mamusią drugiego żywiołku :-D:-D

ale duze:-) jak fajnie gratuluje Puchatko:-)

Mój Malutek z wczoraj
tu schylona główka CRL 6,42 cm
a jak wyprostowana CRL 6,92 cm
NT 0,11 malutkie prawda..mam nadzieje ze wsio dobrze
a ta ciemna plamka na brzuszku to żołądek ;-)

Gratuluje piekny maluszek:-)

Witam. Wstawiam swojego fasoleczka kochanego;)
Chociaż nie znam jeszcze płci to i tak jest śliczny /oczywiście dla mnie/ ;)
No i co najważniejsze wszystko ok........;)

U Ciebie widze maluszek ślicznie pozował;-)

wow Piękna fotka !:-)
moje USG kolejne dopiero 22 .02 :sorry2: już doczekać się nie mogę :-)

SHYLA!!!
To mamy USG w tym samym dniu,:tak: ja mam mieć genetyczne (wreszcie) więc nie mogę się też juz doczekać, no może powiem tak... chciałabym mieć to badanie już za sobą:-)!!!!!

SHYLA!!!
To mamy USG w tym samym dniu,:tak: ja mam mieć genetyczne (wreszcie) więc nie mogę się też juz doczekać, no może powiem tak... chciałabym mieć to badanie już za sobą:-)!!!!!

Oja też w tym samym dniu po południu.więc czekamy,he,he.;-)

SHYLA!!!

ja na szczęście jestem już po genetycznym:-)

Oja też w tym samym dniu po południu.więc czekamy,he,he.;-)

no to czekamy kobitki do 22 lutego :-):-):-):-)

reklama
ja mam nadzieje , ze dam tutaj nową porcję zdjątek z genetycznego :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry