• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zdjęcia

reklama
Elżbietko mam nadzieje ze niebawem bedziemy Twoj podziwiac :)

Aga dokladnie tak jak piszesz, wieczorem bebzonik robi sie jeszcze wiekszy ;) hihi

Paulinka pokazuj Nam ty szybko swoj brzuszek ... napewno widac i to sporo juz :P mnie sie tez caly czas wydawalo ze malo widac ;D

Zreszta teraz wydaje mi sie ze z dnia na dzien coraz wiekszy ;D

Dzieki ;D !! Tylko niewiem ile z tego to dzidzia a ile sniadanko :laugh:
Wasze tez sa spore ;D ciekawe jak to bedzie w pazdzierniku :laugh:

Witam, rodze w maju, nakupowałam za dużo ciuszków, a bardzo duuuzo też dostałam. Ubranka sa używane (po jednym dziecku-mojej siostry) a są również nowe z metkami.
Zainteresowane dziewczyny wyślijcie swój mail na aroter@o2.pl a ja odeśle zdjęcia z cenami :)
pozdrawiam

Kallusia wspanialy brzusio, ja mam nadal bardzo miekki moj brzuszek, polozna mowila dokladnie jak ja, dziecko musi przepchnac sie przez falde tluszczyku to sie zobaczy wtedy okraglosc ;) I u nie ktorych kobie widac brzusio dopiero po 3 miasiacach, wiec ja jeszcze poczekam z wklejaniem sie tutaj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry