reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdrowa ciąża po Cp

Hej dziewczyny,
Jestem tu nowa i może już gdzieś był taki temat, a ja nie znalazłam.
Chciałam się was zapytać czy która z was przeszła ciążę pozamaciczną i była leczona farmakologicznie, odczekałam tyle ile lekarz zalecił a później udało jej się zajść w zdrową ciążę?
Z góry dziękuję za odpowiedzi

reklama
Tak są tu Dziewczyny co miały cp i później zaszły w ciążę.

Prostując, ja straciłam jajowód, urodziłam później syna a teraz znowu w ciąży jestem.

Hej dziewczyny,
Chciałam się was zapytać czy która z was przeszła ciążę pozamaciczną i była leczona farmakologicznie, odczekałam tyle ile lekarz zalecił a później udało jej się zajść w zdrową ciążę?

Ja miałam ciąże pozamaciczna w lewym jajowodzie leczona metotreksatem .
Przed kolejnymi staraniami zrobiłam drożność i okazało się ze moje jajowody są nie drożne .
Zdecydowaliśmy się odrazu na in vitro dzięki któremu zostałam mamą trójki dzieci 🙂

Hej dziewczyny,
Tak, ja 😎 ciąża była z tego samego jajowodu, cp leczona metotrexatem w 2023 (drożności nie robiłam, lekarze uznali to za zbędne).

W styczniu miałam ciążę pozamaciczną na prawym jajowodzie. Już myśleliśmy z mężem o in vitro, ale udało się zajść w ciążę naturalnie. Obecnie jestem w II trymestrze. Nie byłam leczona metotrexatem.

reklama
Do góry