nineczka
Fanka BB :)
Ja rozstępy mam masakryczne po pierwszej ciąży, takie geny, ale nie odpuszczam i smaruję się czym popadnie
Na ramiona i łydki efektima mama care - z mocznikiem, super wygładza (nawet po depilacji) i sprawia, ze jest gładka jak pupcia niemowlęcia (a też mam problemy z tarczycą i co za tym idzie sucha skórę). Na środek - uda, brzuch i pupę znalazłam super łatwo wchłanialny mus Tołpa, Dermo Body Mum, Krem ujędrniający brzuch, uda i pośladki - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Na twarz kupiłam krem antybakteryjny dla kobiet w ciąży SEXY MAMA Skuteczny Krem Antybakteryjny przeciw trądzikowi i przebarwieniom hormonalnym - Bielenda
A do masowania brzuszka, jak mnie czasami najdzie wieczorem Bio Oil, Bio Oil (Uniwersalny olejek to twarzy i ciała) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Smarowania na godzinę dziennie

Na twarz kupiłam krem antybakteryjny dla kobiet w ciąży SEXY MAMA Skuteczny Krem Antybakteryjny przeciw trądzikowi i przebarwieniom hormonalnym - Bielenda
A do masowania brzuszka, jak mnie czasami najdzie wieczorem Bio Oil, Bio Oil (Uniwersalny olejek to twarzy i ciała) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Smarowania na godzinę dziennie