Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do opuchlizny, może spróbuj spać z nogami wyżej niż na poziomie serca, w dzień też zawsze sobie je połóż trochę wyżej, poprawisz krążenie, jak ci to bardzo dokucza, to możesz chyba też robić okłady z Altacetu.
Ja swojej żonce kupiłem maść na rozstępy i na piersi Musteli, dosyć drogie produkty ale tyle co słyszałem i tyle co słysze od mojej Kluski to był to dobry wybór
Yoka ja na piersiach tez mam....mialam juz pare wczesniej, wyszły mi w gimnazjum,jak dostałam biusta....hahaha ale teraz tez widze pare nowych a smaruje się kremem na rostępy...więc jak one bedą mialy wyjśc to chyba i tak wyjdą....
kana ja też tak myślę...jak mają być to i tak będą...ale smaruje nadal bo coś napewno dają.....na brzuchu jeszcze nie mam więc może chociaż tutaj mi się uda:-)
No ja na brzuszku "odpukać" też jeszcze nic nie mam....ale na brzuszek to ja głównie oliwke w żelu smaruje po kąpieli....no a cycuszki też ,ale to już tym kremem...może chociaz beda mniejsze