Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nieźle;
ja mam tylko 2 stare sukienki, które uwielbiałam, ale spodni żadnych.
ja mam tylko 2 stare sukienki, które uwielbiałam, ale spodni żadnych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak wierzę że uda mi się wrócic do swojej wagi że nie wyrzuciłam żadnych spodniA nosiłam 34-36
no, po tych wszystkich ostatnich moich dietach 60-60,5kg. A chciałabym bardzo ważyć 54-55kg.
Czyli mamy Myszqo w niedzielę ważenie
Ja chcę zjechać do 65, ale marzę o 60. Zobaczymy ile z tego zrealizuję.
Wg testu na francuskiej str. Dukana cel osiągnę w sierpniu. Jak dla mnie brzmi to optymistycznie
, choć czas pokaże na ile.
No to masz fajną wagę![]()
nie tak do końca, no i brzuch nadal nie fajny, chociaż i tak już spadł od listopada 11cm.
Ollcia ja chcę tylko odpowiednio do wzrostu a mam 167 cm więc łatwo policzychmm, to po ile Wy chcecie ważyć? po 40kg?
ja chciałabym stracić jeszcze 6kg.
Ja brzuch tez mam okropnyale wierzę że to się zmieni do lata, bo mam obok domu basen więc wypadało by iść z dzieckiem się popluskac
![]()
z jednej stronki fajna taka dietkaa ja nie stosuje juz zadnych diet i waze juz mniej niz przed ciaza, z tych nerwow w ogolne nie chce mi sie jesc.wazylam przed ciaza 67 a teraz 64 (170cm) jeszcze jakies 4 kg chcizalabym zjechac ale cos mi sie zdaje ze jak tak dalej pojdzie to bede za miesiac juz miala 5 z przodu
![]()
Właśnie też się tam zastanawiam, dziewczynki tylko nie przesadźcie z tym odchudzaniem żeby Was troszkę zostało ;-)hmm, to po ile Wy chcecie ważyć? po 40kg?
ja chciałabym stracić jeszcze 6kg.