reklama
M
marzycielka
Gość
a ja sobie wlasnie zamowilam krem musteli 9 miesiecy i do nog i do piersi :-) zobaczymy jak sie sprawdzi bo do tej pory stosowalam oliwke weledy dlla kobiet w ciazy, ale wlasnie mi sie dzis skonczyla :-(
A gdzie zamówiłaś??;-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agatkas i Agawar....ja też nie jestem od końca zadowolona z tym moich piersi....równeiż mialam no takie normalne C i bardzo mi to odpowiadało....teraz to nie wiem co to już jest,ale jest wielkie i ciężkie....i ciesze się ,ze kiedyś zniknie hahaha

Myszqa
Fanka BB :)
Ja na rozstępy mam jakieś cóś Gerbera a poza tym normalna oliwka.
Co do biustu to ja miałam zawsze malutki a teraz to mam takie spore B więc się baaardzo cieszę
Yoka mnie najbardziej "ciągnie" w brzuszku zaraz po wstaniu albo przy kichaniu.
Co do biustu to ja miałam zawsze malutki a teraz to mam takie spore B więc się baaardzo cieszę

Yoka mnie najbardziej "ciągnie" w brzuszku zaraz po wstaniu albo przy kichaniu.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny ja zazdroszczę wszystkim które są aktualnie zadowolone z biustu. Moje piersi są ogromne i pewnie będą jeszcze większe.
Zawsze byłam cycata, a teraz to już chyba Pamelę Andreson prześcignęłam
Zawsze byłam cycata, a teraz to już chyba Pamelę Andreson prześcignęłam

a zamowilam na allegro, z apteki internetowejA gdzie zamówiłaś??;-)

dzien dobry :-)
reklama
Ja na rozstępy używam kremy Musteli, do biustu i do ciała na przemian z oliwką w żelu.
Co do biustu, to u mnie też masakra, zawsze miałam C lub D a teraz to ogłupieć można, nawet mąż mi powiedział, że jak na mnie patrzy to widzi trzy głowy
Ale oczywiście jemu to nie przeszkadza:-)
Co do biustu, to u mnie też masakra, zawsze miałam C lub D a teraz to ogłupieć można, nawet mąż mi powiedział, że jak na mnie patrzy to widzi trzy głowy
Ale oczywiście jemu to nie przeszkadza:-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 67
- Wyświetleń
- 15 tys
- Odpowiedzi
- 113
- Wyświetleń
- 8 tys
Podziel się: