reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
to super ze chudniesz, bo u mnie bez zmian:-(Dziewczyny!!! Chyba schudłam z 1-2 kg w miesiąc!!! Z jednej strony to Żenada - tak jak pisałam wcześniej - ale z drugiej strony - coraz lepiej - lżej się czuję i brzuch może się troszeczkę wchłonął - malutko bardzo - ale ja to zauważam!!! I ćwiczę na razie co dzień na samej "machinie" - bo coś czasu brak na inne (brzuszków mało ostatnio - ale muszę się poprawić od dziś) Smaruję się co dzień kremami na rozstępy i cellu. I zauważyłam różnicę!! Niewielką, ale jestem z siebie dumna!!! Ja myślę że się "coś rusza" ta moja waga. Postaram się być nadal konsekwentna w ćwiczeniach, jedzeniu (ograniczać), piciu dużo wody mineralnej i smarowaniu. Na pewno nie schudnę do wesela kuzynki (9maj) - ale może uda się tak wizualnie może na początek lipca?? (bo inaczej to nie wystawię "dupiny" na słońce
) Cieszę się, że mogę tu o tym napisać bo to mnie motywuje do działania!! A ciągłe uwagi mojej mamy tylko mnie demotywują (była przedwczoraj - i też o tym wspomniała mimochodem.... "że teraz jak mój m. ma obiady w pracy to ja na pewno schudnę") - i jak o tym myślę - to nie chcę nic robić - cała się gotuję w środku
![]()
tygrysek82
Fanka BB :)
Dziewczyny!!! Chyba schudłam z 1-2 kg w miesiąc!!! Z jednej strony to Żenada - tak jak pisałam wcześniej - ale z drugiej strony - coraz lepiej - lżej się czuję i brzuch może się troszeczkę wchłonął - malutko bardzo - ale ja to zauważam!!! I ćwiczę na razie co dzień na samej "machinie" - bo coś czasu brak na inne (brzuszków mało ostatnio - ale muszę się poprawić od dziś) Smaruję się co dzień kremami na rozstępy i cellu. I zauważyłam różnicę!! Niewielką, ale jestem z siebie dumna!!! Ja myślę że się "coś rusza" ta moja waga. Postaram się być nadal konsekwentna w ćwiczeniach, jedzeniu (ograniczać), piciu dużo wody mineralnej i smarowaniu. Na pewno nie schudnę do wesela kuzynki (9maj) - ale może uda się tak wizualnie może na początek lipca?? (bo inaczej to nie wystawię "dupiny" na słońce
) Cieszę się, że mogę tu o tym napisać bo to mnie motywuje do działania!! A ciągłe uwagi mojej mamy tylko mnie demotywują (była przedwczoraj - i też o tym wspomniała mimochodem.... "że teraz jak mój m. ma obiady w pracy to ja na pewno schudnę") - i jak o tym myślę - to nie chcę nic robić - cała się gotuję w środku
![]()
Ewelw Ty dzielna kobietko, gratuluję i ciesze sie razem z Toba ze ta waga wreszcie ruszyla

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ewelw trzymam mocno kciukale żeby Twój wysiłek i determinacja wkońcu pozwoliły Ci uzyskac wymarzoną wagę. Jeśli chcesz to mogę podac Ci maila do dietetyczki która udziela porad drogą elektroniczną. Oczywiście ułożona przez nią dieta nie jest bezpłatna ale w pakiecie możesz zadac jej nieograniczonę liczbę pytań.
A ja coraz bardziej zaczynam się skłaniac do diety garściowej. Narazie zbieram o niej informacje ale zacząc mogą dopiero po majowym weekendzie. Bo trochę głupio nie móc nic zjeśc na swoich imieninach
A ja coraz bardziej zaczynam się skłaniac do diety garściowej. Narazie zbieram o niej informacje ale zacząc mogą dopiero po majowym weekendzie. Bo trochę głupio nie móc nic zjeśc na swoich imieninach

Ewelw, wierzę że w końcu waga zacznie spadać u Ciebie szybciej. Przy takim wysiłku z Twojej strony nie może być inaczej.
Mi zostały 4 kg do wagi sprzed ciąży, ale....
w pasie 91 cm, więc nawet po osiągnięciu wagi sprzed ciąży nie będę wyglądała jak kiedyś, brzuch nadal pozostanie duuuuuży :-(
Mi zostały 4 kg do wagi sprzed ciąży, ale....

mamusia2008
mamusia Karolinki
to super ollcia, ze tylko 4 kg tobie zostało, bo mi cale 24 kilo:-(ale ja już dawno straciłam nadzieje, zresztą każdy ma inny organizm, komuś ciąża pomogła schudnąć(moja koleżanka wlasnie tak schudla, byla zawsze przy kosci, a teraz skelet)., a komus (czyli mi) pomogła przytyc:-(ciagle jestem załamana, a jeszzce komentarze ze strony mojej mamy: "wez sie za siebie", "Zrób coś ze sobą", ale co tu zrobic, jedynie nic nie jesc, nie pic, tylko oddychac???????Ewelw, wierzę że w końcu waga zacznie spadać u Ciebie szybciej. Przy takim wysiłku z Twojej strony nie może być inaczej.
Mi zostały 4 kg do wagi sprzed ciąży, ale....w pasie 91 cm, więc nawet po osiągnięciu wagi sprzed ciąży nie będę wyglądała jak kiedyś, brzuch nadal pozostanie duuuuuży :-(
Mamusia, ale gadałam ostatnio z dziewczyną, której dopiero po roku od porodu waga bardziej zaczęła spadać i do swojej dawnej figury wróciła dopiero 3 lata po porodzie. Więc nie trać nadziei.
Poza tym te moje nadprogramowe 4kg wcale nie przekładają się na wygląd, bo uwierz mi że wyglądam jakby w moim brzuszku ukryła się jeszcze jedna dzidzia
W tyłku i nogach jest już prawie dobrze, ale brzuch to jakiś koszmar
Nie wiem w jaki strój zaopatrzyć się na lato, żeby ludzie nie pouciekali na widok tego brzuszyska :-
zawstydzona/y: podoba mi się coś takiego, może ukryłby trochę brzucha? ---> STRÓJ KĄPIELOWY Z ALA SPÓDNICZKĄ !!! Rozmiary (577715195) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym te moje nadprogramowe 4kg wcale nie przekładają się na wygląd, bo uwierz mi że wyglądam jakby w moim brzuszku ukryła się jeszcze jedna dzidzia

mamusia2008
mamusia Karolinki
Olus, dzięki za słowa otuchy.Mamusia, ale gadałam ostatnio z dziewczyną, której dopiero po roku od porodu waga bardziej zaczęła spadać i do swojej dawnej figury wróciła dopiero 3 lata po porodzie. Więc nie trać nadziei.
Poza tym te moje nadprogramowe 4kg wcale nie przekładają się na wygląd, bo uwierz mi że wyglądam jakby w moim brzuszku ukryła się jeszcze jedna dzidziaW tyłku i nogach jest już prawie dobrze, ale brzuch to jakiś koszmar
Nie wiem w jaki strój zaopatrzyć się na lato, żeby ludzie nie pouciekali na widok tego brzuszyska :-
zawstydzona/y: podoba mi się coś takiego, może ukryłby trochę brzucha? ---> STRÓJ KĄPIELOWY Z ALA SPÓDNICZKĄ !!! Rozmiary (577715195) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam największy problem z brzuszkiem, a raczej z flakiem, który kiedyś był brzuchem, pupa już mi wróciła, bo wszystkie swoje spodnie naciągam na pupę, ale w brzuchu zapiąć nie mogę, a jeśli uda mi się zapiąć, to wtedy ten brzuch wylewa się z tych spodni, ze lepiej nie patrzeć, bo na wymioty mnie bierze, ale wolałabym chyba mieć duza pupę niż duży wiszący brzuch
No stroik fajniutki, ja tez tylko będę kupować cały zabudowany strój, jeśli oczywiście będzie na mnie rozmiar, może jakiś 2 częściowy, ale wątpię ze ten flak można jakoś schować:-(
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Ewelw i mausia pamietacie co wam pisalam o koledze i jego walce z nadwaga?? to jak myslalam on chodzil do lux medu na al. jerozolimskich koszt calej terapi to 1000zl:-
-
-( dostal diete indywidualna i pozniej jakies kontrole byly ale ogolnie jest bardzo zadowolony i schudl bardzo duzo jak wam pisalam wczesniej . podaje linka do stronki o odchudzaniu w lux medzie
LUX MED - Dla Pacjentów - Oferta - Pożegnanie z nadwagą
LUX MED - Dla Pacjentów - Oferta - Pożegnanie z nadwagą