reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Ewelw i mausia pamietacie co wam pisalam o koledze i jego walce z nadwaga?? to jak myslalam on chodzil do lux medu na al. jerozolimskich koszt calej terapi to 1000zl:-:)-:)-( dostal diete indywidualna i pozniej jakies kontrole byly ale ogolnie jest bardzo zadowolony i schudl bardzo duzo jak wam pisalam wczesniej . podaje linka do stronki o odchudzaniu w lux medzie
LUX MED - Dla Pacjentów - Oferta - Pożegnanie z nadwagą

dzięki tygrysku, ale na razie to dla mnie za droga terapia:-(

reklama
Tygrysku - dzięki za pamięć....... Ja się nie skuszę bo tyle pieniędzy to prawie moja wypłata:szok: Staram się ćwiczyć jak najczęściej i najwięcej.... po weeekendzie mam + 1kg, mimo, że prawie nic nie jadłam:-(ale się nie poddaję i w końcu muszą być rezultaty na minus:tak:Ogólnie jestem podłamana, ale muszę dać radę!!! Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!!!!!!!! Jesteście dla mnie wzystkim (jeśli też chodzi o motywację) Tylko dzięki Wam trzymam się jakoś... BAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAMMMMMM DZZZZZZIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJĘĘĘĘĘĘĘĘĘE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tygrysku - dzięki za pamięć....... Ja się nie skuszę bo tyle pieniędzy to prawie moja wypłata:szok: Staram się ćwiczyć jak najczęściej i najwięcej.... po weeekendzie mam + 1kg, mimo, że prawie nic nie jadłam:-(ale się nie poddaję i w końcu muszą być rezultaty na minus:tak:Ogólnie jestem podłamana, ale muszę dać radę!!! Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!!!!!!!! Jesteście dla mnie wzystkim (jeśli też chodzi o motywację) Tylko dzięki Wam trzymam się jakoś... BAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAMMMMMM DZZZZZZIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJĘĘĘĘĘĘĘĘĘE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widzę, ewelw, ze ty masz taki organizm jak ja jednego dnia -1kg, 2go dnia+1kg, dobrze ze to tylko 1kg, a nie 10kg:-)

A ja muszę się pochwalić, bo już mam wagę z przed ciąży. Na diecie garściowej schudłam 7 kg. w dwa miechy. I dziewczyny ja też mam tendencję do tycia, i nigdy nie mogłam schudnąć nawet kg. Teraz na tej diecie chyba rozruszałam mój metabolizm bo trochę grzeszę ostatnio nie trzymam diety i chudnę dalej. A co do brzucha to mam to samo niby jestem szczupła, ale fałd skórny wyglądający jak flak. Muszę coś kupić może na ujędrnienie, sama nie wiem. Podziwiam Cię ewelw za ten zapał do cwiczen ja mam góra wenę na jeden dzień, ale może na rowerze zacznę jezdzic chociaz pół godziny dziennie.
Pozdawiam i powodzenia zyczę w walce z kg

Oj ja mam do zrzucenia 20 kg a ostatnio znów nie wiem skąd kg na plusie:(

A ja muszę się pochwalić, bo już mam wagę z przed ciąży. Na diecie garściowej schudłam 7 kg. w dwa miechy. I dziewczyny ja też mam tendencję do tycia, i nigdy nie mogłam schudnąć nawet kg. Teraz na tej diecie chyba rozruszałam mój metabolizm bo trochę grzeszę ostatnio nie trzymam diety i chudnę dalej. A co do brzucha to mam to samo niby jestem szczupła, ale fałd skórny wyglądający jak flak. Muszę coś kupić może na ujędrnienie, sama nie wiem. Podziwiam Cię ewelw za ten zapał do cwiczen ja mam góra wenę na jeden dzień, ale może na rowerze zacznę jezdzic chociaz pół godziny dziennie.
Pozdawiam i powodzenia zyczę w walce z kg
fasolkamaria, a możesz dokładnie napisać co jesz w ciągu dnia i w których godzinach?z góry dziękuje:-)

Fasolkamaria mam do Ciebie pytanko. Czy na diecie garściowej można między posiłkami żuc gumę? Bo tego nie mogę się nigdzie doszukac. A i czy mała jakoś zareagowała na tą Twoja dietę? Bo ja też jeszcze karmię i boje się o mleko:sorry:

reklama
fasolkamaria, a możesz dokładnie napisać co jesz w ciągu dnia i w których godzinach?z góry dziękuje:-)
Jak dietowałam to mój dzien wyglądał tak:
8:00 4 łyżki płatków fitness i szklanka mleka( to wcale nie jest tak mało i można się nasycić)
11:00 jakiś owoc ja jadłam jabłko lub jogurt
14:00 obiad: jak zupa to szklankę zupy, jak drugie danie to: kotlet i surówka
17:00 owoc lub jogurt lub sałatka
20:00 płatki na mleku
jadłam też czasami chleb razowy to wtedy kromka. Pierwszy tydzień najgorszy ja byłam głodna od południa do nocy.:p Ale po pierwszym tyg. jak weszłam na wagę to -3kg .
No i zdarzały się wpadki pizza o północy, jakieś słodycze, ale waga ciągle w dół oby tak dalej.
Powodzenia

Do góry