reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Sawka czy możesz rozszyfrować skrót A6W. Już kiedyś stosowałam te ćwiczenia, ale przestałam i teraz nie pamiętam tego nazwiska: Wilisa, Wiliamsa czy jak mu tam???
Aerobiczna 6 Weidera

A6W - Aerobiczna 6 Weidera - zestaw ćwiczeń kulturystycznych który pozwoli ci osiągnąć płaski brzuch, kaloryfer na brzuchu. Suplementacja przy aerobicznej, aerobowej szóstce weidera, dieta, fitness - przygotuj się na płaski brzuch!

reklama
bo mamusia tez robiła już te ćwiczenia, tylko ze ma tyle tłuszczu za na nią nie działają:-D:-D:-D

mamusia, ja jużdo ciebie nie mam słów:-(Jeszcze go nie polubiłaś;-)Skoro tyle czasu razem spędzacie, to może warto się zaprzyjaźnić;-):-D

W jakiejś mundrej gazecie czytałam, ze u karmiacych piersią ten tłuszczyk moze sietrochędłużej utrzymywaći zniknie dopiero po zakończeniu laktacji.

mamusia, ja jużdo ciebie nie mam słów:-(Jeszcze go nie polubiłaś;-)Skoro tyle czasu razem spędzacie, to może warto się zaprzyjaźnić;-):-D

W jakiejś mundrej gazecie czytałam, ze u karmiacych piersią ten tłuszczyk moze sietrochędłużej utrzymywaći zniknie dopiero po zakończeniu laktacji.
ja go nigdy nie polubię, tez mam taka cicha nadzieje ze po zakończeniu coś się ruszy

Praktycznie nienudzielam sie na tym wątku i nie wiem moze już cos na ten temat pisałyście:zawstydzona/y:
czy stosowała któraś z Was dietę proteinową?
Dzisiaj na tej imprezie jedna dziewczyna mówiła, ze bardzo fajna ta dietka, wieć jestem ciekawa czy któraś z Was coś słyszała na ten temat?

Dla mnie jedyna dieta to JP. Nic innego nie dam rady zrealizować bo lubie jeść różne rzeczy i niecierpie monotonii w kuchni ani jakiegoś rygorystycznego wydzielania, odmierzania itp.

reklama
Do góry