reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Ale wiecie dziewczynki wszystkie baby to jakieś takie głupie są, że jakby nie było zawsze jest źle. Za gruba-źle, za chuda-źle. I w sumie chyba jeszcze się taka nie urodziła, co byłaby z siebie całkowicie zadowolona. Choć to może i dobrze, bo trochę samokrytyki trzeba mieć:tak:
Ja przestałam się już przejmować opiniami innych osób. Nie uważam, że jestem za chuda. Akceptuję i lubię siebie taką jaka jestem, choć oczywiście pewne rzeczy chciałabym zmienić, zresztą jak każda normalna kobieta:tak:

Ewelw, ale po Twoim suwaczku widzę, że cały czas idziesz do przodu :tak::tak::tak:
No jakoś to po maleńku spada. Cieszę się - po maleńku do przodu. Za szybko to ponoć też nie zdrowo. Ale przyznam się, że ostatnio trochę mało ćwiczyłam:zawstydzona/y:. Za to więcej warzyw zjadałam. Ja się już powoli zaczynam obawiać co to na zimę będzie - bo ponoć się na lato chudnie a na jesień tyje.... Ja sobie nie wyobrażam przytyć... :-:)-:)-(

No jakoś to po maleńku spada. Cieszę się - po maleńku do przodu. Za szybko to ponoć też nie zdrowo. Ale przyznam się, że ostatnio trochę mało ćwiczyłam:zawstydzona/y:. Za to więcej warzyw zjadałam. Ja się już powoli zaczynam obawiać co to na zimę będzie - bo ponoć się na lato chudnie a na jesień tyje.... Ja sobie nie wyobrażam przytyć... :-:)-:)-(
bedzie dobrze tym bardziej ze chudniesz powoli, a masz aktualne zdjatko swoje,no i dawno swojej kryszyny nie pokazywalas, pewnie juz duza dziewczyna

nie mam zdjątka :no:. Nie wyglądam dobrze na zdjęciach i dla tego nie robię ich (lub bardzo rzadko) ale pokazywać się raczej nie będę - musicie mi wybaczyć :zawstydzona/y: Za to córcia ma wieeele zdjątek.

A ja dziś upiekłam pierwszy raz od porodu ciasto drożdżowe z truskawkami i wyszedł zakalec :-) ale może to i dobrze - bo za dużo go nie wpałaszuję :tak:

Pomozecie wybrac mi fryzurke? W której wyglądam najlepiej?
Sorry za głupią mine, ale moj m robił zdjecie i brechtał sie ze mnie:dry:

Załączniki

• P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997(2).jpg
    P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997(2).jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 32
  • P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997(3).jpg
    P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997(3).jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 34
  • P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997(4).jpg
    P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997(4).jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 32
  • P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997.jpg
    P7b1e4017a0f3c919a9bdbc2fa80d9844_66835997.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Witam!!!
anoli - mnie osobiście podobasz się w pierwszej i czwartej (w tej bardziej). Ale super teraz widać - jak dzidzia bardzo podobna do ciebie jest!!!

Ja zapuszczam włosy - zobaczymy co z tego wyjdzie - na raazie zaczęłam farbować na brąz - z czarnego - i wgląda to trochę jak odrosty :-(. W sumie na razie nie jest tak źle. Ale fryzjerka powiedziała, że muszę się przemęczyć chociaż te 3 razy żeby zmienić kolor:-( (bo ja chodzę do niej zawsze ze swoją farbą - którą przy mnie rozrabia - żeby mieć pewność) W sumie mogłabym od razu zmienić kolor - ale to rozjaśniać i w ogóle się niszczą bardzo. Spróbuję się przemęczyć - bo we wrześniu od 1 do roboty. Jak nie wyjdzie to przed pójściem bedę kombinować.
możesz podać program albo stronkę www jak sobie dobrać fryzurkę???

Do góry