reklama
asiulkaa
Fanka BB :)
Ale wiecie dziewczynki wszystkie baby to jakieś takie głupie są, że jakby nie było zawsze jest źle. Za gruba-źle, za chuda-źle. I w sumie chyba jeszcze się taka nie urodziła, co byłaby z siebie całkowicie zadowolona. Choć to może i dobrze, bo trochę samokrytyki trzeba mieć
Ja przestałam się już przejmować opiniami innych osób. Nie uważam, że jestem za chuda. Akceptuję i lubię siebie taką jaka jestem, choć oczywiście pewne rzeczy chciałabym zmienić, zresztą jak każda normalna kobieta

Ja przestałam się już przejmować opiniami innych osób. Nie uważam, że jestem za chuda. Akceptuję i lubię siebie taką jaka jestem, choć oczywiście pewne rzeczy chciałabym zmienić, zresztą jak każda normalna kobieta

No jakoś to po maleńku spada. Cieszę się - po maleńku do przodu. Za szybko to ponoć też nie zdrowo. Ale przyznam się, że ostatnio trochę mało ćwiczyłamEwelw, ale po Twoim suwaczku widzę, że cały czas idziesz do przodu![]()

mamusia2008
mamusia Karolinki
bedzie dobrze tym bardziej ze chudniesz powoli, a masz aktualne zdjatko swoje,no i dawno swojej kryszyny nie pokazywalas, pewnie juz duza dziewczynaNo jakoś to po maleńku spada. Cieszę się - po maleńku do przodu. Za szybko to ponoć też nie zdrowo. Ale przyznam się, że ostatnio trochę mało ćwiczyłam. Za to więcej warzyw zjadałam. Ja się już powoli zaczynam obawiać co to na zimę będzie - bo ponoć się na lato chudnie a na jesień tyje.... Ja sobie nie wyobrażam przytyć... :-
-
-(
nie mam zdjątka
. Nie wyglądam dobrze na zdjęciach i dla tego nie robię ich (lub bardzo rzadko) ale pokazywać się raczej nie będę - musicie mi wybaczyć
Za to córcia ma wieeele zdjątek.
A ja dziś upiekłam pierwszy raz od porodu ciasto drożdżowe z truskawkami i wyszedł zakalec :-) ale może to i dobrze - bo za dużo go nie wpałaszuję

A ja dziś upiekłam pierwszy raz od porodu ciasto drożdżowe z truskawkami i wyszedł zakalec :-) ale może to i dobrze - bo za dużo go nie wpałaszuję

mamusia2008
mamusia Karolinki
no, i dzidzi tez nie chce nam pokazac:-Ewelw , taka ładna buzia a pokazać się nie chce![]()
Pomozecie wybrac mi fryzurke? W której wyglądam najlepiej?
Sorry za głupią mine, ale moj m robił zdjecie i brechtał sie ze mnie
Sorry za głupią mine, ale moj m robił zdjecie i brechtał sie ze mnie

Załączniki
reklama
Witam!!!
anoli - mnie osobiście podobasz się w pierwszej i czwartej (w tej bardziej). Ale super teraz widać - jak dzidzia bardzo podobna do ciebie jest!!!
Ja zapuszczam włosy - zobaczymy co z tego wyjdzie - na raazie zaczęłam farbować na brąz - z czarnego - i wgląda to trochę jak odrosty :-(. W sumie na razie nie jest tak źle. Ale fryzjerka powiedziała, że muszę się przemęczyć chociaż te 3 razy żeby zmienić kolor:-( (bo ja chodzę do niej zawsze ze swoją farbą - którą przy mnie rozrabia - żeby mieć pewność) W sumie mogłabym od razu zmienić kolor - ale to rozjaśniać i w ogóle się niszczą bardzo. Spróbuję się przemęczyć - bo we wrześniu od 1 do roboty. Jak nie wyjdzie to przed pójściem bedę kombinować.
możesz podać program albo stronkę www jak sobie dobrać fryzurkę???
anoli - mnie osobiście podobasz się w pierwszej i czwartej (w tej bardziej). Ale super teraz widać - jak dzidzia bardzo podobna do ciebie jest!!!
Ja zapuszczam włosy - zobaczymy co z tego wyjdzie - na raazie zaczęłam farbować na brąz - z czarnego - i wgląda to trochę jak odrosty :-(. W sumie na razie nie jest tak źle. Ale fryzjerka powiedziała, że muszę się przemęczyć chociaż te 3 razy żeby zmienić kolor:-( (bo ja chodzę do niej zawsze ze swoją farbą - którą przy mnie rozrabia - żeby mieć pewność) W sumie mogłabym od razu zmienić kolor - ale to rozjaśniać i w ogóle się niszczą bardzo. Spróbuję się przemęczyć - bo we wrześniu od 1 do roboty. Jak nie wyjdzie to przed pójściem bedę kombinować.
możesz podać program albo stronkę www jak sobie dobrać fryzurkę???