reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Dostałam takie tabletki od gina :
Microgynon 21.

Czy , któraś z Was je stosowała?

Aha i czy miałayście lub macie nadżerkę i jak ją leczycie??

Brałam te tabletki, ale już dosyć dawno. Ja akurat źle się po nich czułam, miałam straszne huśtawki nastrojów, no ale każdy organizm jest inny.

Co do nadżerki to miałam przed ciążą, ale nie wiem co się z nią stało, bo po ciąży jakoś jej nie widać.

reklama
Dostałam takie tabletki od gina :
Microgynon 21.

Czy , któraś z Was je stosowała?

Aha i czy miałayście lub macie nadżerkę i jak ją leczycie??

Ja brałam te tabletki, ale też już z 5 lat temu, i mi akurat one bardzo pasowały, :tak::tak:żadnych skutków ubocznych i okres miałam co do dnia i minuty niemalże :tak: i prawie zero bóli brzucha, jak dla mnie one były rewelacyjne, i pamiętam, że napewno nie były drogie, co dla mnie się liczyło ;-)

Ja brałam te tabletki, ale też już z 5 lat temu, i mi akurat one bardzo pasowały, :tak::tak:żadnych skutków ubocznych i okres miałam co do dnia i minuty niemalże :tak: i prawie zero bóli brzucha, jak dla mnie one były rewelacyjne, i pamiętam, że napewno nie były drogie, co dla mnie się liczyło ;-)

Edee, a co to się porobiło z Waszym ząbkowym suwaczkiem? :confused:

reklama
Do góry