Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
dla mnie rewelacja, bo i nogi i wszytsko sie chowa pod nim![]()
Super, może też zainwestuję:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dla mnie rewelacja, bo i nogi i wszytsko sie chowa pod nim![]()
Też mam taki gorset i bardzo mi sie podobał tylko niestety kupowałam go zaraz po porodzie jak było mnie 10kg mniej i teraz ciężko mi się w niego wbicsluchajcie wlasnie przyszedl mi gorset wyszczuplajacy, dla mnie rewelacja, polecam
SLIM LIFT GORSET WYSZCZUPLAJĄCY+ RAMIACZKA XL (755899297) - Aukcje internetowe Allegro

Ale ogólnie jest bardzo fajny
nie no wiadomo ze nie bedziesz nagle wygladac 10 kilo mniej, dla mnie super, bo nie wisza mi zadne faldy,wiec lepiej wieloryb bez fald niz wieloryb z faldamiTeż mam taki gorset i bardzo mi sie podobał tylko niestety kupowałam go zaraz po porodzie jak było mnie 10kg mniej i teraz ciężko mi się w niego wbic
No i niestety on nie wyszczupla aż tak jak na tych zdjęciachAle ogólnie jest bardzo fajny
![]()

sluchajcie wlasnie przyszedl mi gorset wyszczuplajacy, dla mnie rewelacja, polecam
SLIM LIFT GORSET WYSZCZUPLAJĄCY+ RAMIACZKA XL (755899297) - Aukcje internetowe Allegro
powiem szczerze że jak dla mnie były to pieniądze wyrzucone w błoto, ponieważ nie widzę różnicy przed i po założeniu takiego gorsetu 
no bo jestes laska bez gorsetu i niema co tobie pod nim chowacja mam taki i niestety nie jestem zadowolonapowiem szczerze że jak dla mnie były to pieniądze wyrzucone w błoto, ponieważ nie widzę różnicy przed i po założeniu takiego gorsetu
![]()

ja zawsze mowie prawdehahahah, dobre
miło że tak mówisz, szkoda tylko że to nie jest prawda![]()