Proponuje wam to Nifuroksazyd dobry lek na tego typu wirusy:-)
Nam nie pomagal

NIespodziewanie pomogl Bactrim

Irlandia jak tam Olo. Czekamy na wiadomosci.
My dzis zaliczylismy wymaz gardelka, byl dzielny jak nie wiem, bal sie bo myslal ze bedzie mial krew pobierana jak Maja ale wytlumaczylam mu ze 3 razy a pani pielegniarka tez mu pokazala co bedzie robic.
JOaska poczulam sie jak w serialu CSI, pielegniarka wyjela takie patyczki do pobierania DNA hehehehehe i wlozyla Maksowi gleboko do gardelka i sciagalo probki :-):-):-):-)
Teraz czekamy 3 dni i jak sie w ciagu 3 dni nic nie wylegnie to bedzie dobrze a jak zacznie cos"kielkowac" to czekamy do 10 dni.
Z Maja bylismy do kontroli i wszystko dobrze z nia, w poniedzialek znow bede pobierac krew, we wtorek z wynikami i jak wszystko bedzie prawidlowo to zaczynamy kuracje 2 miesieczna zelazem i witaminkami.
Dzis mloda skonczyla antybiotyk, pytalam sie lekarki co bedzie jak znow CRP wyjdzie wysokie, ale powiedziala ze po takiej kuracji powinno nie byc zadnyc problemow, ale ja sie obawiam ze moze byc inaczej. Wtedy tez byla zdrowa osluchowo, gardelko i uszy a jednak te CRP wyszlo wysokie. :-

-

-

-(
I wogole nie wiem jak ja sobie poradze z nia z tym jedzeniem ona nadal sie prawie wszystkiego brzydzi zeby zjesc :-

-

-

-

-(Ale jak widze jej mine i jak przelyka sline jak my jemy to mi sie serce kraje. :-

-

-(Ma swoj talerz swoje jedzonko ale niechce nawet je ruszyc :-

-

-(