Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Michalek wlasnie po wizycie u pediatry - wirusowe zapalenie krtani ... kaszel taki ze pol nocy nie spalismy ... do tego gorazka do 39 st ... czekamy do piatku ... jak sie nie poprawi to wizyta kontrolna ...
Zdrowka dla Michalka :--(
JA wlasnie dostalam rano sms-a od Irlandii. Zacytuje wam bo chciala zeby was poinformowac ;-)
"NIe odzywam sie bo Olo jest w szpitalu.W niedziele mial zaburzenia rownowagi i koordynacji.Zmienilismy antybiotyk,wieczorem wymiotowal. Potem juz odmawial pici i jedzenia.W szpitalu go nawadniaja, neurologicznie jest dobrze. Olo juz je i pije, nadal jest slaby. Buziaki dla calej ekipy BB"
Wiecie dziewczyny nigdy bym nie pomyslala zapisujac sie na BB ze stworzymy sobie taka mala rodzinke ze bedziemy sie martwic o siebie nawzajem, super ze tak trafilysmy na siebie kobitki o jeny bo sie zaraz wzrusze
Dziękuję Woloszki za informacje. Tak to już jest, że się zastanawiamy, co się dzieje, trzymamy kciuki. Faktycznie się zżyłyśmy. Ja np na nowe majówki nie zaglądam prawie wcale, ale o was trudno mi zapomnieć nawet na kilka dni.
Trzymam kciuki za Olka, Irlandię. Michałkowi tez życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.
Wlasnie dostalam wyniki Maksa z wymazu. NO i porazka, wyhodowano Klebsiella oxytoca. WYniki widziala lekarka i stwierdzila ze teraz poki nic mu nie jest niechce go faszerowac antybiotykiem i przy najblizeszej onfekcji zacnizemy dzialac. NIe wiem czy to dobre rozwiazanie, moze lepiej odrazu zaczac go leczyc.
Zaczelam przegladac google ale wszystkie zakazenia ta bakteria dotycza ukl moczowego. Wiec szykuje sie dlugie szperanie w necie.