reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Teraz się zastanawiam , czy lepiej najpierw pobrać materiał do badań i poddać analizie na obecność robaków , czy wystarczy zapobiegawczo podać lek przepisany przez lekarza bez sprawdzenia czy i jakie robactwo ma dziecko.

reklama
Pewnie jak robic kuracje to całej rodzinie wiec poczekamy aż ja dojdę do siebie po porodzie i trzeba się wybrać do lekarza;-)akurat za trochę ponad miesiąc kot tez ma swoją wizytę więc wszyscy zaliczymy odrobaczanie

matko przeczytałam ten artykuł i zrobiło mi się niedobrze..

Powiem wam że ja już o tym slyszałam wiele lat temu, moja sąsiadka jeździła ze swoimi synami do jakiegoś magika, który czymś smarował plecy i brzytwą obcinał głowy robakom jak wychodziły przez skórę. Masakra :/
A co do tego, ze lekarze bagatelizują to ejst prawda, moja koleżanka chciała dziecko odrobaczyć to jej lekarka powiedziała ze wymysla i ze na to musi próbki do sanepidu wysyłac. dziecko strasznie zgrzyta ło zebami w nocy.
znajoma pediatra wypisała jej recepte na takie zwykłe tabletki odrobaczające chyba jak się daje nawet psom i zrzytanie przesło po 2 tygodniach.

My dziś idziemy do lekarza z wielkim mokrym Patryczkowym kaszlem:baffled:, wymioty przeszły mu, biegunka tez. Z jedzeniem też lepiej.Tylko ten kaszel.... :dry:

reklama
Do góry